Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Виступ доктора Раяна Коула (Ryan Cole) на White Coat Summit у серпні 2021 року (+відео)

Світ:

Сертифікований патологоанатом та гістолог, який захистив дисертацію з імунології, доктор Раян Коул розповів на Саміті Білих Халатів (White Coat Summit) про проблеми кампанії вакцинації, що розгорнулася у всьому світі. Саму вакцину доктор називає експериментальною і тромбозною, а процес вакцинації – "насильством голки".

200231-ryancole.jpg

Доктор Раян Коул (Ryan Cole)
Доктор Раян Коул (Ryan Cole)

Раян Коул сказав, що у вакцинах від ковіда є шиповидний білок. Дія цього білка була перевірена на тваринах. З'ясувалося, що цей білок поширюється по всьому організму. 

Раян Коул навів наукові дані про те, що у випадку з тваринами шиповидний білок викликав ті ж відхилення, що і коронавірус. Йдеться про ураження серцево-судинної системи, легень, а також порушення мозку. На основі цих даних доктор заявив, що цей білок, який міститься у вакцині від ковіда, є токсином, небезпечним для людей.

Райан Коул звернув увагу, що у світі не проводяться розтини померлих після вакцинації людей. На 11 тисяч померлих розтин провели лише один раз. 

– Як можна займатися наукою, коли нічого не шукаєш? – запитав лікар. – Неможливо знайти те, чого не шукаєш. Де фінансування, де незалежні патологоанатоми? На розтині можна знайти всі штами! Але нам кажуть, що вакцина тут ні до чого.

Коул зазначає, що нема фінансування для проведення розтинів, але є мільярди для реклами й пропаганди вакцинації. Він виступив із закликом зупинити вакцинну кампанію щодо дітей та «отруєння населення».

Доктор Коул назвав заяви про відсутність побічних ефектів та смертей від вакцинації проти коронавірусу брехнею, а також попередив про довгострокові ускладнення та загрозу бездітності.

 


Як змінюється кров після вакцинації:

 

 

Наші інтереси: 

Поширюємо правду про вакцинацію. Чинимо опір психопатам, які намагаються нас підкорити та зробити хворими й кволими, щоб ми до кінця життя лікувалися та купляли весь час ліки. Ідеальний пацієнт сучасної медицини: вічно хворий, довгоживучий, платоспроможний.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вони хочуть зробити людей слабкими, щоб вони не могли їх приборкати, а якщо потрібно - знищити! Рухаємось до світла!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вони хочуть зробити людей слабкими, щоб вони не могли їх приборкати, а якщо потрібно - знищити! Рухаємось до світла!

Радіймо життю граючи!