Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Ви відповідатимете також, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей" – Зеленський

Категорія:

Президент Володимир Зеленський заявив росіянським пропагандистам про намір України наполягати на застосуванні санкцій та притягненні до відповідальності російських пропагандистів за перекручування інформації про війну. Про це Зеленський сказав у відеозверненні.

"Воєнні злочини не можливі без пропагандистів, які їх прикривають. Хочу сказати їм одну річ: ви відповідатимете також, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей. Ми знайдемо всю власність пропагандистів та пов'язаних із ними осіб, ми зробимо все, щоб конфіскували її скрізь, де б вона не була", – заявив Зеленський.

Він додав, що пропагандистів також притягнуть до відповідальності за співучасть у військових злочинах, а потім їх зненавидять громадяни Росії, яких багато років обманюють, коли вони відчують наслідки брехні на своїх гаманцях та вкраденому майбутньому російських дітей.

Зеленський підкреслив, що війна не буває ізольованою, вона б'є як по жертві, так і по агресору, хоча агресор це відчуває пізніше.

Зеленський заявив про відповідальність пропагандистів за брехню, заявляючи, що у пологовому будинку та лікарні Маріуполя не було цивільних, а були націоналісти. Внаслідок авіаудару ворога по пологовому будинку та дитячій лікарні в Маріуполі Донецької області 3 особи загинули, у тому числі одна дитина, 17 людей (діти, жінки, медпрацівники) поранено.

Наші інтереси: 

Російська війна в Україні – це не тільки воєнна агресія, це агресія інформаційна, яку підступні орки ведуть понад 8 років! Маємо знищити їх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи