Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всесвітня боротьба добра і зла, українці формують громади особисто вільних озброєних людей

Категорія:

Ми роками писали в «Народному оглядачі», що Україні необхідно формувати громади особисто вільних озброєних людей. Зараз такі громади сформувалися за два дні у вигляді територіальної оборони. Війна за волю – великий прискорювач розвитку.

220226teroborona.jpg

Збори бійців територіальної оборони в Україні (фото з архіву)
Збори бійців територіальної оборони в Україні (фото з архіву)

Десь наприкінці 2020 року у нас з Ігорем Каганцем була чергова розмова/дискусія. І тоді ми дійшли висновку про високу ймовірність того, що у 2022 році у світі пройдуть якійсь події, які матимуть довготривалий цивілізаційний ефект. Іншими словами, відбудуться якійсь події, внаслідок яких відбудеться своєрідний «цивілізаційний стрибок», перехід на новий рівень. Як то кажуть, після цього «світ вже ніколи не буде таким, як був». Тобто за короткий час відбудеться те, що в інших умовах займало б роки й десятиліття.

І ось почався 2022 рік. Перша подія – «Конвой свободи» в Канаді, котрий яскраво висвітив  протистояння влади психопатів, що хочуть побудувати ультраіндустріальне суспільство з його цифровим концтабором, і людей, які інтуїтивно відчули небезпеку і виступили проти. Події там ще не закінчилися, проте вже пробудили потужну хвилю у всьому світі.

Наступна подія – російсько-українська війна. Надзвичайне прискорення подій. Ми роками писали в «Народному оглядачі», що Україні необхідно формувати громади особисто вільних озброєних людей. Зараз такі громади сформувалися за два дні у вигляді територіальної оборони. Ці люди, які воювали пліч-о-пліч, які вже вірять один в одного, які добровільно прийшли в цю громаду – вони вже не будуть такими, як раніше. Це вже люди нової України. Саме на таких громадах формується соціальне полотно нової України. Можна очікувати, що після закінчення цієї війни почнуться і зміни у державному устрої України. Вони будуть несподіваними – і в інших умовах тривали б  десятиліття.

За логікою подій цього року ще мають статися якійсь несподівані, непередбачувані події в Європі та США, що матимуть довготривалий цивілізаційний ефект, що прискорить перехід людства від індустріальної до постіндустріальної цивілізації, перемогу над ультраіндустріальним вектором розвитку. Які це будуть події – сьогодні не скаже ніхто. І будуть вони в неочікуваному вигляді. Подібно як ніхто не очікував свого часу наш український Майдан. Подібно як ніхто не очікував цього року канадського «Конвою свободи». Як мало хто очікував повномасштабної війни РФ проти України (особисто я в неї взагалі не вірив, думав, що будуть масштабні провокації, диверсії та окремі боєзіткнення – але аж ніяк не повномасштабна війна).

Неможливо передбачити, яким буде «чорний лебідь». Але можна відчути його наближення. Саме в такий час ми й живемо.

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що наша війна – це дуже важливий етап всесвітнього процесу звільнення особистості та переходу людства на постіндустріальний вектор розвитку. У нас це відбувається у найбільш драматичному вигляді. Скоріш за все і результат буде досягнуто швидше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

З Україною в серці!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

З Україною в серці!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

У мене таке відчуття, що нині

завдяки радикальному очищенню свідомості українців будується фундамент держави нового типу.

А високі частоти, якими пульсує Україна, поширюються світом, надихаючи людство на шляхетні вчинки.

Десятки тисяч вболівальників на стадіоні "Гудісон парк" стоячи аплодують Україні під пісню " He ain't heavy/ He is my brother".

https://sport.segodnya.ua/ua/sport/football/zinchenko-plachet-manchester-siti-everton-i-fany-poslali-putina-i-podderzhali-ukrainu-video-1605534.html

https://www.youtube.com/watch?v=fBI9i3HlFVE

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Так, громади тероборони створені, але чи самостійно, з власної волі, чи за законом і наказом етатичної держави? І друге питання: учасники тероборони - це гобіти, чи люди вищого рівня, і хто їх туди привів? Так само, ми говоримо про демоси різних рівнів, а з кого їх створювати, з тих самих гобітів, котрих 95%?  Можливо, вони спочатку повинні стати людьми, гравцями, і як це зробити? А якщо працювати лише з людьми, то звідки їх брати, з фріваксів, підприємців... ? Тих та інших по 5%, та чи вони одні й ті ж самі? Я не впевнений.

Все починається з Любові.