Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 29
  • Переглядів: 35

Вправи фейс-йоги від Фуміко Такацу (відео)

Спецтема:

Фейс-йога – це програма, яку розробила японська жінка Фуміко Такацу. Завдяки цій схемі сотні жінок омолодилися. Сьогодні японський експерт покаже вправи для м’язів обличчя, які легко приберуть мінус 5 років всього за місяць. 

180207fumikotakacu-2.jpg

Фуміко Такацу
Фуміко Такацу

Особливістю підходу Фумико до омолодження особи є поєднання вправ для обличчя і тіла, що забезпечує найкращий результат, гарне обличчя і гармонійний внутрішній світ.

Фумико Такацу (Fumiko Takatsu) народилася в 1968 році в Японії. У 36 років вона стала помічати ознаки старіння на власній особі. До страху про неминучість старіння у неї з'явилася втрата впевненості в собі і цілий ряд комплексів.

Фумико практикувала йогу і почала поєднувати її з вправами для обличчя, так з'явився її унікальний метод тренування обличчя, який не тільки змінив її обличчя, але і все життя.

Фумико створила свою школу йоги для обличчя FaceYogaMethod (FYM), видала кілька книг і DVD, стала знаменитістю на японському ТБ. У 2008 році вона вийшла заміж, переїхала в США, народила дочку. Зараз Фумико проводить онлайн вебінари з йоги для обличчя і розповідає про свій метод омолодження та збереження краси обличчя на інтернет-ресурсах.

Подивіться онлайн відео миттєвого ліфтингу обличчя за допомогою вправи йоги для обличчя Фумико

(сайт вконтакті тимчасово не працює в Україні, видиво вправ українською в кінці публікації)

3720816_Ioga_dlya_lica_Fymiko_Takacy11 (639x342, 18Kb)

Вправи Фумико ефективно працюють з  проблемними зонами що важко піддаються корекції шиї і нижньої частини обличчя, яким Фумико приділяє особливу увагу.

Детальніше познайомимося з вправами Фумико для проблемної зони Носогубні складки.

Розігріваючі вправи йоги для обличчя

Перед початком занять йогою для обличчя рекомендується зробити розігріваючі вправи для тіла і обличчя. Розігріваючі вправи підсилюють циркуляцію крові і знімають напругу в області грудей, плечей, шиї.

Йога для обличчя Фумико Такацу (170x64, 11Kb) Покладіть руки на плечі, розгорніть груди, плечі опущені і відведені трохи назад. Виконуйте кругові рухи плечима. Зробіть повний круг і повторіть ще 5 разів.
Йога для обличчя Фумико Такацу1 (170x41, 6Kb) Встаньте прямо, підніміть витягнуті в сторони руки паралельно підлозі, малюйте в повітрі невеликі кола спочатку однією рукою, потім іншою. Зробіть по 10 кіл кожною рукою.
Йога для обличчя Фумико Такацу2 (170x64, 9Kb) Обхопіть себе за плечі, рухайте плечима, як би малюючи плечима цифру 8. Виконайте 10 вісімок вперед і 10 вісімок назад. Поміняйте руки, поклавши наверх іншу руку, і повторіть вправу спочатку.
Йога для обличчя Фумико Такацу3 (170x64, 8Kb)

Покладіть руки на потилицю, розгорніть груди, розслабте плечі, глибоко дихайте. Підніміть лікті вгору, розташувавши їх паралельно голові.Повільно опустіть голову вниз, так щоб вийшов кут 90 градусів по відношенню до підлоги.

Порада:  Вправу робіть уважно, при будь-якого болю в області шиї, вправу слід припинити.

Йога для обличчя Фумико Такацу4 (170x178, 22Kb)

Вправа Wow! Знімає напругу з м'язів обличчя

Скажіть Wow! (Можна без звуку), повільно відкриваючи рот якомога ширше. Повторіть 10 разів.

Зверніть увагу, щоб під час вправи не утворювалися зморшки на лобі.

 

Відео вправи Wow! і одного з розігріваючих вправ
3720816_Ioga_dlya_lica_Fymiko_Takacy12 (640x389, 22Kb)

 

Вправи для розгладження носогубних складок

З віком, м'язи щік стають в'ялими, утворюють глибокі  носогубні складки . Помітні носогубкі можуть з'явитися і в досить молодому віці після різкого схуднення, тому під час схуднення не забувайте робити вправи для підтримки тонусу лицьових м'язів.

Якщо Ви зіткнулися з такою проблемою,  вправи йоги для обличчя Фумико  допоможуть попередити, мінімізувати і навіть зовсім розгладити носогубні складки.

Йога для обличчя Фумико Такацу5 (170x125, 12Kb)

1-1. Вправа «Велике О»

Сформуйте губами витягнуту букву «О». Губи притиснуті до зубів. Відчуйте, як розтягнулися м'язи навколо рота і носа. Утримуйте цю позу 5 секунд. Повторіть 2 рази.

Коментар:  Під час вправи Ви повинні відчувати натяг м'язів від куточків рота до очей.

Йога для обличчя Фумико Такацу6 (170x125, 14Kb)

1-2. Вправа «Велике О» (з використанням рук)

Попередня вправа буде більш ефективною, якщо використовувати руки. Покладіть долоні на віскі і трохи потягніть особа назад і вгору, підтягуючи особа. З цієї позиції виконайте попередню вправу.

Йога для обличчя Фумико Такацу7 (170x125, 13Kb)

2-1. Вправа піднімають носогубні складки вгору

Відкрийте рот і підверніть верхню і нижню губу за зуби, область навколо губ натягнеться і з цього положення підніміть вгору куточки рота, затримайтеся на 2 секунди. Повторіть вправу 2 рази.

2-2. Вправа піднімають носогубні складки вгору (з використанням рук)

Попередню вправу можна посилити, використовуючи руки. Покладіть долоні на вуха, злегка притисніть і трохи долоні назад, натягуючи обличчя. З цієї позиції виконайте попередню вправу, затримуючись в активному положенні на 5 секунд.Повторіть вправу 2 рази.

Коментар:  Ця вправа підтягує також овал обличчя.

Йога для обличчя Фумико Такацу8 (170x125, 13Kb)

3.Перекочування повітряної кульки

Наберіть в рот повітря, зімкніть губи і повільно перекочуйте в роті повітряну кульку, вперед, під праву щоку, під ліву щоку, під нижню губу, під верхню губу, затримуючись в кожному положенні на 5 секунд. Повторіть вправу 2 рази.

Коментар:  Ця вправа усуває також вертикальні зморшки навколо губ

Йога для обличчя Фумико Такацу9 (170x125, 12Kb)

4-1. Круговий масаж мовою

Упріться мовою праворуч від куточка рота.Повільно переміщайте мову про годинниковою стрілкою навколо рота (в часі один круг повинен займати близько 5 секунд). Повторіть ще 2 рази.

Потім виконайте 2 рази аналогічну вправу проти годинникової стрілки Повторіть ще 2 рази.

Порада:  Не затримуйте дихання під час вправи, дихайте вільно.

4-2. Круговий масаж мовою (з використанням рук)

Попередня вправа буде більш ефективно, якщо покладете долоні на всі боки обличчя, мізинець - біля очей, решта пальців на скронях. Потягніть руки трохи назад до вух і вгору. Повільно повторіть попередню вправу в цій позиції.

Порада:  Плечі Не підіймайте ви вгору і не напружуйте.

Відео вправи для розгладження носогубних складок
3720816_Ioga_dlya_lica_Fymiko_Takacy13 (639x387, 17Kb)

Масаж для підтяжки обличчя і від носогубних складок
3720816_Ioga_dlya_lica_Fymiko_Takacy14 (641x431, 22Kb)

Ідеально виконувати вправи йоги для обличчя двічі в день, вранці і перед сном. Для найкращих результатів, звичайно, потрібно виконувати весь комплекс йоги для обличчя Фумико, а також не забувати про вправи для тіла.

Помітний результат від занять йогою для обличчя, також як і в інших методиках гімнастики для особи, спостерігати можна, приблизно, через 2 тижні занять. 
face-building.com

 


Дивіться також:

Як згладити носогубні складки

Ефективна вправа від носогубних складок

Вправа на корекцію носогубних складок

Ефективна вправа на розгладження носогубних складок за японською методикою

 


 

Рубрики:  Йога / Вправи 
Краса без чарівництва / Гімнастика для обличчя, вправи 

Мітки:        

Процитовано  94 раз 
Сподобалося:  26 користувачам

 

Видво українською

Фейс йога від Фумико Такацу – Все буде добре. Випуск 1085  від 11.09.17

 

 

 

Наші інтереси: 

Бути красивими і здоровими.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи