Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Вошиві» російські солдати, «заградотряди» та чисельні втрати: СБУ публікує нові аудіоперехоплення

Російська пропаганда створила образ кадировців як грізної сили, що здатна виконати будь-які завдання путіна. Але за 26 днів війни українські воїни розвінчали цей міф. Їх тепер називають не інакше, ніж «ТікТок-військами» через їхню любов до постановочних роликів. На війні вони «відзначились» лише відеозйомками та звірствами проти мирного населення.

22032103.jpg

Фото ssu.gov.ua

До того ж, головне завдання кадирівців – зачистка і вбивство російських солдатів, які втікають із поля бою. Тобто вони виконують функцію «заградотрядів». «Своїми» росіян вони не вважають, називають їх «вошивими» і з задоволенням убивають.

На перехопленому СБУ аудіозаписі чутно, як один із кадирівців говорить телефоном своїй дружині: «Не турбуйся, я не в гущі подій, ми стоїмо трохи далі. Наше завдання – гнати назад (в бій) цих вошивих солдатів, коли вони починають розбігатися від ударів артилерії. Тож не турбуйся, не дуже марудна робота».

«Смалить їхня артилерія конкретно вдень і вночі. Проблема в тому, що у них ці снаряди не закінчуються», – каже про українських захисників.

Наші інтереси: 

Відстежуємо фейки роспропаганди й дивимося, що насправді відбувається. Брехлива й підступна росія діє у звичний для себе спосіб – брехня, залякування, розстріл у спину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи