Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Володимир Парасюк - про перший день роботи парламенту після канікул (відео)

Категорія:

Спецтема:

Про перший день роботи парламенту після канікул та ситуацію в оборонній сфері у студії Телеканалу новин "24" розповів народний депутат України Володимир Парасюк.

За його словами, він слідкуватиме за справою Ісаєнка, зокрема аби з’ясувати хто надав йому статус учасника бойових дій. Парасюк наголосив,  сьогодні в Україні багато чиновників хочуть отримати цей статус, щоб уникнути люстрації.

Багато народних депутатів, які брали участь в АТО, відмовились від статусу учасника бойових дій. Я також відмовився, бо війна ще не закінчилась, - сказав Парасюк.

На думку нардепа, в донецькому аеропорту може повторилась Іловайська трагедія.

Генерал Бондар після офіційного виступу в Раді пообіцяв, що в аеропорт надійде допомога. Подивимось чи дотримається своїх обіцянок, - сказав Парасюк.

 

 

До Бондара, каже нардеп, мав кілька нагальних питань.

Всім розказують, що видають модернізовані танки, а їх лише фарбою помазають, а потім звітують, що витратили шалені кошти з держбюджету. Хотілось запитати, куди відправили допомогу з Канади, а там 70 тисяч берц – можна було кожного солдата обути, - заявив Парасюк.

Перемир’я з терористами він не визнає та засуджує.

У Франції загинуло 18 людей і вони підняли всю світову спільноту. А в Україні вже рік течуть ріки крові. З ким нам домовлятись? З бойовиками, якими керує Путін?, - наголосив народний обранець.

Парасюк зазначив, якщо ми декларуємо, що це наш внутрішній конфлікт і називаємо його АТО, то і маємо завершувати його як боротьбу з тероризмом – зі застосуванням танків, артилерії і авіації, а не вести перемовини.

Реально – це війна проти Росії, отже треба сідати за стіл переговорів з представниками РФ, - заявив Парасюк.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи