Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Візуалізація мети і формулювання стратегії для ігрового прототипу АНСДП

Головним інструментом візуалізації нашого стартапу може стати відеоканал Intermarium.TV і серія програм «Практична політологія». Головний засіб раціонального формулювання – журнал «Гартленд».

Мета і стратегія її досягнення

Доля людини і цілої спільноти визначається її метою: яка мета – така й доля. Наша мета: Створення зерна нового світу, спроможного розмножуватися і давати добрі плоди. Якщо конкретніше, то йдеться про життєспроможний стартап (зерно) у просторі волі (світі позитивних подій) у формі духовно і економічно самодостатньої постіндустріальної динамічної багаторівневої мережі під назвою Аріянська Національно-Солідаристська Демосократична Партія (АНСДП).

Намір: мережа магічних демосів

Щоб досягнення мети відбулося швидше, до нього треба ставитися як до матеріалізації мрії. Правильна матеріалізація передбачає наявність чотирьох обов’язкових компонентів: намір, візуалізація, формулювання, дія.

У попередній статті ми з’ясували, як створити магічний намір. Це досягається формуванням магічних демосів, кожен з яких спрямований на реалізацію сокровенної мрії його засновника.

А яким чином здійснити наступні три кроки до мети?

Візуалізація: Практична політологія

Головним інструментом візуалізації стартапу АНСДП є наш відеоканал Intermarium.TV. Головною лінією візуалізації може стати серія програм під умовною назвою «Практична політологія».

Ідея в тому, що для формування постіндустріальної цивілізації потрібна нова політологічна школа. Але щоб її сформувати, треба не лише творити теорію, а й випробовувати її на практиці. А для цього треба створити ігровий прототип. Таким експериментальним прототипом має стати ельфійська партія АНСДП.

Завдяки запропонованому підходу наша політологічна школа поєднає освіту, роботу і гру, що є ідеальним варіантом для продуктивної діяльності.  

Відеосеріал «Практична політологія» можна розпочати з обговорення трьох компонентів АНСДП: 1) світогляд аріянства, 2) ідеологія національного солідаризму, 3) демосократичний устрій. Для кожного компоненту необхідна щонайменше одна годинна передача.

Формулювання: електронний і паперовий журнал «Гартленд»

Якщо візуалізація – це «проповідь» (спроба зацікавити і надихнути), то формулювання (раціональне обґрунтування стратегії) здійснюється через «писання». Візуалізація дає любов, а формулювання – надію. В якості «писання» виступить журнал «Гартленд» – світоглядно-політичний орган АНСДП.

Ми його зробимо у вигляді кольорового проспекту формату А4, який подаватиме важливі ідеї в максимально лаконічному, доступному, наочному  вигляді, а для їх поглибленого вивчення відсилатиме зацікавлених читачів до електронної версії журналу.

Ось такі плани. Якщо буде підтримка спільноти прихильників «Народного Оглядача», то в листопаді 2017 матимемо сайт журналу «Гартленд», а у грудні зробимо видання першого паперового випуску журналу.

Хай Буде!

Silenzium - Shut Your Mouth - Pain

Наші інтереси: 

Впорядковуємо просування до мети.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи