Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Воєнний час надзвичайно сприятливий для радикальних реформ, зокрема податкової – Павло Себастьянович

Паразитичний державний апарат і 40 тисячну армію податківців потрібно зносити! Павло Себастьянович, засновник платформи "Студія здорового глузду" та політичного руху 30+, розповів про ситуацію в Україні та економічні реформи для воєнного часу. Каже, що радіє, адже побачив, що в Україні є Армія і що український народ продемонстрував самоорганізацію.

Коли Головнокомандувачем Збройних Сил України став Валерій Залужний, дуже змінилася керівна вертикаль армії, у військових з'явився бойовий дух.

Щодо економіки. Багато хто зараз, в тому числі й Данило Гетманцев (який очолює парламентський комітет з питань з фінансів, податкової та митної політики, а раніше був податковим консультантом) хочуть, щоб податкова система була якомога складнішою.

Зараз потрібно повністю ліквідувати ПДВ (податок на додану вартість). Сьогодні настільки ускладнили ці податкові накладні, що люди не можуть їх зареєструвати й не можуть працювати.

Найстабільніша інфраструктура, яка зараз працює, – це банківська система.

Навіть якщо Захід дасть Україні 100 мільярдів, вони опиняться на власних закордонних рахунках вищих чиновників держапарату. Усі гроші, які зайдуть в Україну, будуть вкрадені, вважає Себастьянович.

Тож нинішній державний апарат і 40 тисячну армію податківців потрібно зносити!

Додатково: Постіндустріальна економіка: без реєстрацій і податків (+аудіо)

Наші інтереси: 

Прислухаємося до фахівців і змінюємо Україну!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи