Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вірменія відмовилася проводити навчання ОДКБ на своїй території

Категорія:

Єреван закинув Москві невиконання її зобов’язань. На території Вірменії мало проводитися спільне навчання Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) «Непорушне братство – 2023».

23011002.jpeg

Нікол Пашинян. Фото: EPA/UPG

Влада Вірменії повідомила ОДКБ про те, що Єреван вважає недоцільним проведення в країні навчань цієї організації, повідомляє вірменський інформаційний портал News.am, посилаючись на слова прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, який вважає за недоцільне проведення миротворчих навчань ОДКБ у Республіці Вірменія.

«Міністр оборони Вірменії письмово повідомив об'єднаний штаб ОДКБ про те, що ми не вважаємо за доцільне проведення подібних військових навчань на території Республіки Вірменія в ситуації, що склалася. Цього року такі військові навчання не відбудуться», – сказав він.

Пояснюючи, в чому полягає актуальна «ситуація», Пашинян закинув Росії невиконання її зобов’язань перед Вірменією.

Нагадаємо, у Вірменії з середини вересня почалися протести з вимогами виходу країни з ОДКБ. У центрі Єревана 18 вересня місцеві жителі влаштували мітинг із вимогою виходу Вірменії з ОДКБ та встановлення співпраці з НАТО.

Нагадаємо, минулого року Киргизстан відмовився проводити навчання ОДКБ на своїй території.

"Непорушне братство" – так називаються командно-штабні навчання із "миротворчими силами" ОДКБ. До ОДКБ входять Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Росія та Таджикистан.

 

Наші інтереси: 

Країна-агресорка залишається без васалів. Залежні від неї країни нарешті почали усвідомлювати, що покладатися на РФ не можна, а краще взагалі не мати з нею справи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи