Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Вікторія Спартц: Конгрес має проявити твердість, а Президент Зеленський має пояснити диктатуру Єрмака

Категорія:

Спецтема:

Конгресвумен Вікторія Спартц вважає, що вирішення ситуації з корупцією Україні є національним інтересом США. Допомагаючи Україні вирішити це питання, Конгрес США може повернути довіру до себе з боку американського народу.

220724viktoriyaspartc.jpg

Вікторія Спартц (Victoria Spartz)
Вікторія Спартц (Victoria Spartz), нар. 1 жовтня 1978, місто Носівка, Чернігівщина) – політик США, член Палати представників від 5-го округу Індіани

На своєму сайті пані Вікторія опублікувала відкритий лист до Президента і Конгресу. Наводимо текст цього листа (виділення в тексті Народного Оглядача):

Рейтинг схвалення президента Байдена зараз впав до 31%, але Конгрес відмовляється думати про нашу власну установу. Зараз рейтинг схвалення Конгресу США впав до 16%, а рейтинг несхвалення становить 82%.

Подумаймо про це на секунду – понад 80% американців не схвалюють роботу, яку виконує Конгрес. Фактично, за останнє десятиліття наш рейтинг схвалення роботи ніколи не підіймався вище низьких 30.

Якщо Конгрес хоче відновити довіру американського народу – ми могли б використовувати Україну як приклад для зміцнення цієї довіри. Вирішення ситуації в Україні є нашим національним інтересом, але це неможливо зробити без належного керівництва Сполучених Штатів, інакше Україна буде перетворена на ще один Афганістан. З тією лише різницею, що поки що справжній біль відчувають тільки українці, де тільки українські діти тисячами повертаються додому в скринях, але – це поки що…

Ми знаємо, що результатів неможливо досягти без належної підзвітності. Зупинити цю війну в Україні та відновити міжнародний порядок допоможе:

1. Конгрес повинен вимагати відповідальності адміністрації Байдена та бути прозорими з американським народом. Ніщо не повинно перешкоджати Адміністрації публікувати, які установи та посадові особи в них відповідають за кошти, включно з сумами. У них також мають бути вказані суми та всі суб’єкти, які отримують ці кошти.

2. Конгрес повинен вимагати спрощеного матеріально-технічного забезпечення та нагляду за летальною допомогою, а також створення спільної цільової групи для розробки належної стратегії – замість спеціальних процедур. Сполучені Штати надсилають серйозну зброю – як-от джавеліни та стінгери – до країни, де є реальна загроза саботажу. Знаючи це, чому ми продовжуємо залишати свою зброю на кордоні з Польщею, не перевіряючи її доставку за призначенням? Кращий нагляд за матеріально-технічним забезпеченням зменшить ризики, а також покращить швидкість доставки вкрай необхідної зброї на передову в Україні. Насправді поточна відсутність цих процесів є причиною затримок – я бачила це на власні очі.

3. Президент Зеленський має дати відповідь українському народу, чому Андрій Єрмак створює власну диктатуру під маскою війни, що триває. Хіба це те, за що боровся український народ? Єрмак фактично взяв під контроль усі інституції та погрожує всім, хто виступає проти влади, кримінальними справами та в’язницею, а також використовує свої державні повноваження для усунення політичних опонентів. Я чула багато з цих проблем у США, Європі та Україні раніше, але нещодавно відчула їх на власному досвіді. Одна справа, коли вони паплюжать мене на своїх підконтрольних уряду телеканалах – це не вперше для мене як політика – але на цьому вони не зупинилися. Зараз вони вирішили атакувати людей, яким просто «пощастило» зустрітися зі мною в якийсь момент і які не є їхніми політичними маріонетками.

Під нашим останнім тиском Київ нарешті добився антикорупційної прокуратури, яку вони тягнули майже два роки. Хоча, щоб компенсувати це, пан Єрмак усуває людей, які йому не підкоряються на 100%, що може саботувати ефективність прокурора.

Чи є дії пана Єрмака політично вмотивованими, чи меркантильними, чи проросійськими – не має значення – вони є загрозою національній безпеці України та нашим зусиллям у ній. Президент Зеленський повинен надати відповіді Конгресу, якщо він хоче, щоб американський народ довіряв і підтримував. Я не розумію, чому президента Зеленського не можна запитувати. Треба запитувати всіх лідерів і президентів – чи це Байден, чи Зеленський, чи Путін. Інакше ми створюємо можливість для диктатури. Як колись сказав Томас Пейн (Thomas Paine): «Ніхто не повинен довіряти групі людей, які нікому не підзвітні».

Мене продовжують атакувати еліти зовнішньополітичного істеблішменту, але достатньо лише поглянути на їх послужний список, щоб побачити, яких «успіхів» вони досягли для американського народу та світу – Афганістан, Сирія, Китай, Росія, Іран, Україна, Білорусь, Грузія? – і список можна продовжувати.

Боротьба за свободу ніколи не буває легкою, але я повністю вірю в американський народ і героїчних українських бійців, що разом ми переможемо.

 

Наші інтереси: 

Корупціонери і саботажники – реальна загроза національній безпеці України. Зараз унікальна ситуація, коли Україна з американською допомогою може почати розчистку корупційного гадючника. Цілком імовірно, що саме Вікторія Спартц стане детонатором та рушійною силою цього процесу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи