Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Весь парламент, який голосує за примусові ін'єкції, підлягає трибуналу – професор Крістіан Перронн (Christian Perronne)

Категорія:

Світ:

Професор Перонн в парламенті Люксембургу закликав накласти мораторій на препарати, які називають вакцинами. Він сказав, що всі рішення, прийняті політиками, спираються на поради експертів, які становлять суспільну загрозу, бо вони мають конфлікт інтересів з фармацевтичною індустрією. А уряд Франції платить десятки мільйонів євро щороку головним медіаплатформам ось уже як два роки, щоб ті поширювали брехню. Більш ніж 90% людей у ​​реанімаціях – це ті, хто отримав дві чи три дози цієї «вакцини». «Вакцина» вбила 35 тисяч людей в Європі й 25 тисяч в Америці, і так само вбила сотні спортсменів. Весь парламент, який голосує за те, щоб зобов'язувати людей робити ін'єкції незаконним, неперевіреним продуктом, експериментальним продуктом, може бути покликаний до покарання, до міжнародного трибуналу.

22011702.jpg

Професор Крістіан Перронне (Christian Perronne)

Виступ професора Перронн:

"Мадам президент, панове депутати, я вдячний за честь сьогодні бути тут. Спочатку я хочу нагадати про мій професійний досвід. Я – президент комісії з інфекційних хвороб. Протягом 15 років я був радником у раді охорони здоров'я французького уряду, був радником з управління епідеміями, санітарними кризами, я був президентом технічного комітету з вакцинацій.

Я очолював політичну складову з питань вакцинації у Франції. Я – не антивакс, як мене називають деякі медіа. Я впевнений у тому, що вакцинація становить інтерес.

Я навіть був віце-президентом всесвітньої організації охорони здоров'я протягом багатьох років у складі групи експертів з вакцин для всього регіону Євро ВООЗ, яка набагато ширша за європейський союз, ця зона включає Росію, Центральну Азію, Туреччину, Ізраїль.

У мене є два повідомлення, які я хочу вам повідомити.

Перше: ми зневажаємо науку, а друге: ми зневажаємо право.

Ми знущалися з науки, тому що всі рішення, прийняті нашими політиками, спираються на експертів, які, на жаль, становлять суспільну загрозу, а їхня головна проблема – це конфлікт інтересів з фармацевтичною індустрією.

Вони приймають рішення нишком і не надають жодних наукових референцій.

Я був дуже добре знайомий з Жаном Франсуа Дельфрессі, президентом та головою наукової ради Франції. Ми знайомі з ним з того часу, коли він був ще інтерном у 1978 році.

Кілька тижнів тому я зателефонував йому і сказав: "Послухай, Жан Франсуа, у нас виникли розбіжності, я хотів би провести з тобою дебати, тому що твої висновки ніяк не обґрунтовані, і ми не знаємо того джерела, з якого ти робиш свої висновки". І він мені відмовив. Він відмовив у дебатах.

Вже два роки я борюся в медіапросторі Франції, я написав дві книги, вони ніколи не були заперечені науковою спільнотою. Там десятки сторінок доказів, їхніх джерел, я жодного разу за ці два роки не змінив своєї позиції, і ніхто не сумнівався у правдивості моїх слів. Навіть якщо Медіа щодня звуть мене змовником. Тому що це єдине слово, яке вони знаходять як аргумент.

Отже. Ми не маємо наукових доказів. І навіть якщо є те, що можна назвати науковим доказом, ми там бачимо набір шахрайських прийомів. Ті публікації у найзначніших газетах світу були фальшивими. Ви всі пам'ятаєте історію з The Lancet, коли хотіли дискредитувати хлорокін, коли заплатили команді й підкупили журнал, щоб ті опублікували шахрайське дослідження. Це дослідження заблокувало все у цілому світі.

Нещодавно ви бачили в British médical journal, пфайзер гейт, який показав тільки частину дослідження пфайзер, щоб отримати дозвіл продавати їхню так звану вакцину. Це був шахрайський хід. Медіапростір у Франції мовчав, тільки журнал "Фігаро" опублікував маленьку статтю. Це – все-таки досить скандальна подія. Бо коли в Лансет вийшла стаття, весь медіапростір говорив про це.

Конфлікт інтересів панує. Це стосується експертів, це стосується медіа. Те, що я говорю – це не фейк, це – правдивий факт. Уряд Франції платить десятки мільйонів євро щороку головним медіаплатформам, ось уже як два роки.

Усього медіа отримали вже три мільярди євро. Три Мільярди євро! Кажуть, що грошей немає, каси порожні, але медіапростору дали три мільярди євро. Ми могли б збудувати багато лікарень.

Далі. Ці препарати, іменовані вакцинами. Я багато років був визнаним фахівцем з вакцин не лише у Франції та в Європі, а й у світі. І я вважаю найголовнішим скандалом цієї епідемії той факт, що нас змушують вірити в те, що ці продукти називаються вакцинами. Але вони абсолютно не є вакцинами.

Першим доказом цього на сьогодні є той факт, що вони не працюють, вони не захищають від зараження, вони не захищають від ускладнень, і на сьогодні нам відомо що, більш ніж 90% людей у ​​реанімаціях – це ті, хто отримав дві чи три дози цієї «вакцини». Вона не захищає від передачі вірусу.

Це – формальний доказ того, що ця ін'єкція не є вакциною. Потрібно зупинити це божевілля (délire) і перестати робити ін'єкції людям від тієї хвороби, яка не є смертельною.

Де вони всі, хто помер від цієї хвороби? Так, є цифри, але вони були роздуті через тест ПЛР, який не використовується за правилами, порушуючи науково допустимі норми у звичайній ситуації.

Ми роздмухали цифри епідемії. Ми роздмухували кількість загиблих. Тому що люди, які потрапляють до лікарні через що б там не було, маючи позитивний тест на ковід, були визначені як померлі від ковіду. Хоча вони померли від чогось іншого.

Далі. Мене глибоко шокувало те, що за всіма правилами слід почекати 10 років для того, щоб легалізувати якусь вакцину. 10 років.

До того ж спостерігаючи скандал із вагітними жінками, зауважу, що навіть після 10 років досліджень і після того, як вакцину схвалять як робочу і легалізують її виведення на ринок, то для того, щоб вводити її вагітним, потрібно ще більше часу для її перевірки.

А тут ми бачимо, що вагітним її рекомендують лише через кілька місяців. Мене шокує повна відсутність наукових досліджень.

Наш уряд каже, що тепер потрібно три дози, скоро потрібно буде чотири, потім п'ять доз, потім шість доз, потім сім доз, і ми не знаємо, де кінець, при всьому цьому – нуль наукових даних, на яких ці рішення ґрунтуються.

Мене шокує, дуже шокує, що європейська агенція медикаментів (Е.М.А.) не знає (це дані цього літа) тотальної точної композиції цієї ін'єкції. Проте воно її дозволяє.

Отже. Ми знаємо офіційно, що вакцина вбила 35 тисяч людей в Європі й 25 тисяч в Америці, і так само вбила сотні спортсменів. В Америці збільшилися випадки раку відколи почалася вакцинація, це дані американського товариства онкологів.

Я думаю, що найяскравіший приклад – це той факт, що ті країни, які не наполягали на вакцинації, або ті країни, які припинили вакцинацію, – це країни, в яких епідемія припинилася. Як приклад, я дам Індію.

І останнє слово буде про наші права. Я скажу, що все це незаконно. Тому що, як було сказано раніше, дозвіл на ринках під дуже великим питанням, він абсолютно умовний і справжній дозвіл може бути отриманий виключно після тривалих і багаторічних вивчень і після того, як буде доведено, що лікування не було знайдено.

Було зроблено більше сотні наукових публікацій, де було доведено, що ефективне лікування існує. Особливо хочу нагадати, це – вкрай важливо, ми знаходимося лише в третій фазі експерименту.

Наслідуючи Нюрнберзький кодекс та міжнародне право, те, що зараз відбувається, абсолютно незаконно та абсолютно заборонено. Не можна зобов'язувати людей робити ін'єкцію експериментальним препаратом. Весь парламент, який голосує за те, щоб зобов'язувати людей робити ін'єкції незаконним, неперевіреним продуктом, експериментальним продуктом, може бути покликаний до покарання, до міжнародного трибуналу за помилку екстремально великого розміру. За те, що через цю помилку життя людства перебуває в небезпеці.

І я закінчу деякою інформацією. Є інформація, що від вакцин умирають. І зараз ми знаємо, що тих, хто помирає від вакцин, набагато більше, ніж тих, хто помирає від ковіду. Тому що від ковіду смертність практично нульова. З мого особистого оточення від цієї «вакцини» померла дівчина 17 років і молода жінка 20 років. Вони померли через день після вакцинації від інфаркту міокарда. Я ніколи, жодного разу за всю свою кар'єру не бачив, щоб хтось помер від інфаркту міокарда у 20 років або від емболії легень.

Отже, я прошу вас накласти мораторій на ці продукти, які не є вакцинами, які були неправильно оцінені та оцінити ефект яких можна буде лише через кілька років. Я дякую вам".

Відео виступу

Відео переклала на російську для Телеграм-каналу Ковид Сопротивление Юлія Семенова.

Дивіться також:

Наші інтереси: 

Стежимо за висновками вчених та науковців. Розуміємо, що глобальна ковідополітика заходить в глухий кут.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я вже чув по одному "прогресивному" каналу, що користь вакцин значно переважає ризики. Мовляв, 20 - 30 тисяч загиблих - це критично мало, порівняно з мільйонами життів, які вдасться врятувати. Такій риториці важко протиставити навіть істину, що кожне людське життя безцінне, що вакцинація таки має свої ризики - все одно будеш виглядати останнім конспірологом.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я вже чув по одному "прогресивному" каналу, що користь вакцин значно переважає ризики. Мовляв, 20 - 30 тисяч загиблих - це критично мало, порівняно з мільйонами життів, які вдасться врятувати. Такій риториці важко протиставити навіть істину, що кожне людське життя безцінне, що вакцинація таки має свої ризики - все одно будеш виглядати останнім конспірологом.

Поки дихаю - сподіваюсь!