Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 21

«Велике перезавантаження» Клауса Шваба: фінансовий розвиток чи соціалістичний крах

Для людей підготували плани з обов'язкової вакцинації, введення цифрових грошей, а також плани реалізації контролю з боку великих корпорацій.

У швейцарському місті Давосі з 25 по 29 січня цього року проходив (у віртуальному форматі) Всесвітній економічний форум. На ньому зібралися відомі політики та представники бізнесу з різних країн для обговорення найважливіших проблем, що стосуються світової економіки та соціальної сфери. Цього року однією з ключових тем була "велике перезавантаження", через яке Клаус Шваб, засновник форуму, хоче ініціювати "четверту промислову революцію". 

Нагадаємо, що Всесвітній економічний форум був заснований ще у 1971 році. "Батьком" форуму став бізнесмен з Німеччини К. Шваб. Сьогодні існує близько тисячі різних компаній, які займаються фінансуванням форуму. У 2011 році в технічному університеті Цюриха було проведено дослідження, в результаті якого вдалося визначити, що серед цієї тисячі компаній є 147 великих корпорацій, які контролюють практично всю економіку світу. Більшість цих компаній належать до фінансового сектору.

Форум має тісні відносини з Китаєм, вони тривають вже досить довго. Важливість цих відносин підтверджується тим, що в Пекіні у 2006 році був відкритий новий офіс форуму. А починаючи з 2007 року в Китаї проходить конференція під назвою "Літній Давос", що організовується щорічно. Головним керівником форуму в Пекіні є Олів'є Шваб, син засновника Клауса Шваба.

Організація має хороші відносини з китайським урядом, що і дозволило форуму почати ділову активність в цій азійській країні. Як відомо, в Китаї влада належить комуністичній партії. Тепле ставлення Шваба до китайського лідера Сі Цзіньпіна підтверджується тим, що у 2017 році Шваб назвав його рятівником вільної світової торгівлі. В цьому ж році Цзіньпін став почесним гостем форуму.

Знаючи все це, ви повинні не забувати й про те, яку репутацію має комуністична партія Китаю і які дії чинили та продовжують чинити комуністи. Численні порушення прав людини, переслідування інодумців, анексія Гонконгу, геноцид уйгурів — все це на совісті китайських комуністів.

Так що краще критично ставитися до ідеї "великого перезавантаження" і постаратися як слід розібратися, що насправді може за нею ховатися.

 

 

 

Наші інтереси: 

Поширювати правду про реальний стан речей і про те, що приховують від нас під виглядом "турботи" про наше здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До дій КПК ще можна додати - використання рабського труду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До дій КПК ще можна додати - використання рабського труду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, ще - співпраця з кланом Рокфелерів. Рокфелери є головним співвласником Apple. А, на фабриках Apple у Китаї саме і використовують труд рабів. Також, клан Рокфелерів є головним співвласником Rio Tinto. Австралійська корпорація Rio Tinto створила новий метод безкокcового виробництва чавуну. Дуже складний утраіндустрійний метод HIsmelt. Одним із співвласників цього проекту є Китай. Натомість, дуже простий, майже так само енергетично вигідний метод виробництва чавуну Ausmelt, був викуплений Рокфелерами, та, тепер є знищеним ними.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!