Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ваше ДНК все чує: контролюйте свої слова і думки

Коли ви генеруєте позитивні думки і слова, навколо вас утворюється оболонка, що складається з любові і добра, яка надійно оберігає вас від усього лихого.

Слова і думки однаково сильно впливають на життя людини. ДНК сприймає ці думки так, як вуха сприймають мову, пише Ukr.Media.

Те ж саме стосується і читання: кожний прочитаний вами рядок впливає на молекули ДНК, тому що останні дуже чутливі як до звукової, так і до зорової інформації.

Інформація, прочитана в повній тиші, електромагнітними каналами потрапляє в ядро кожної клітини людського тіла. При цьому одні тексти поліпшують генетичний апарат, а інші — шкодять йому.

Слова молитви пробуджують наш потенціал, активуючи ресурси генетичного апарату, а прокляття, навпаки, підривають процес нормального розвитку організму.

ДНК гостро реагує на думки людини і те, що вона читає: все це відкладається в генетичному матеріалі так чи інакше, змінюючи весь звичний спосіб життя на клітинному рівні. Деякі слова здатні спровокувати хвороби, а інші — зцілити.

Коли ви говорите або думаєте, що набрали у вазі, то продовжуєте повніти. А якщо кажете, що схудли, то тим самим лише погіршуєте свій стан, тому що слово «худий» несе в собі негативний контекст: «поганий», «недостатньо хороший».

Скажіть «я став стрункішим», і позитивний ефект від таких слів не змусить себе довго чекати.

Якщо з вами не відбувається нічого поганого, не варто про таке й думати. А ще важливіше —  не говоріть про це вголос, адже прислів'я «сказано — зроблено» з'явилося не просто так...

Ваші крики, прокльони й образи в бік іншої людини впливають не тільки на її життя, але і на ваше теж. Ви підсвідомо руйнуєте свою позитивну енергію, накликаючи на себе і своїх дітей аналогічні прокляття.

А коли генеруєте позитивні думки і слова, навколо вас утворюється оболонка, що складається з любові і добра, яка надійно оберігає вас від усього лихого.

Докладніше: Три рівні фізичного вдосконалення: Оздоровлення, Оновлення, Перепрограмування

Наші інтереси: 

Контролювати слова, емоції, думки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Одного разу я пережив величезне бажання любити весь світ. Але не знав, що з ним робити - хоч і хотілося говорити компліменти всім людям. Тому я придушив його тоді - і зараз хотілося б переживати його нехай час від часу...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Одного разу я пережив величезне бажання любити весь світ. Але не знав, що з ним робити - хоч і хотілося говорити компліменти всім людям. Тому я придушив його тоді - і зараз хотілося б переживати його нехай час від часу...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дуже правильна стаття! На цьому принципі працює оптимізація генокоду. Це називається епігенетика.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Гайдар.
0
Ще не підтримано

Зовнішній вплив зазвичай тимчасовий, а думки і настрій створюють постійний вплив. Слід усвідомлено відноситись до своїх думок, слів та дій. Пізнай самого себе...

Сидить козак в кобзу грає, що замислить – то все має.