Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Вакциновані люди можуть поширювати вірус COVID-19 – заступник головного лікаря Англії

Категорія:

Світ:

24 січня професор Джонатан Ван-Там, заступник головного лікаря Англії, заявив, що він не знає, як вакцина впливає на передачу вірусу. Навіть після отримання обидвох доз вакцини, ви все одно можете передати COVID-19. 

21012703.jpg

Люди стоять у черзі біля центру масової вакцинації Національної служби охорони здоров'я в Бірмінгемі, Великобританія, 11 січня 2021 року (Christopher Furlong/Getty Images)

Про це він написав у Sunday Telegraph, повідомляє Велика епоха

Тому він закликав всіх, навіть вже вакцинованих, дотримуватися правил ізоляції.

«Якщо ви зміните свою поведінку, то спровокуєте поширення вірусу, зберігаючи високе число випадків захворювання і піддаючи ризику інших людей, які знаходяться в черзі за вакциною».

Міністр охорони здоров'я Великобританії Метт Хенкок заявив у неділю, що Ван-Там прав.

«Вакцини – це вихід з пандемії, але кожен повинен дотримуватися правил, навіть після вакцинації», – написав він у Twitter.

Ван-Там також попередив, що «жодна вакцина ніколи не була ефективною на 100 відсотків» і «ні у кого не буде 100-відсоткового захисту від вірусу».

У цьому місяці британський медбрат написав повідомлення в Facebook, що у нього позитивний результат на вірус, попри те, що він отримав свою першу дозу вакцини 8 грудня 2020 року. Друге щеплення 5 січня було скасоване, а через чотири тижні він отримав позитивний результат тесту на вірус, що викликає хворобу COVID-19.

Ван-Там сказав, що імунна відповідь «повністю формується тільки через два або три тижні після кожного з двох уколів».

«Людям старшого віку краще виділити хоча б три тижні. Вони все ще можуть заразитися COVID-19 в цей час».

Він додав, що «спосіб знизити ризик для всіх – це розірвати ланцюжок передачі й дійсно знизити кількість випадків».

За повідомленням Public Health England (Громадська охорона здоров'я Англії), в суботу, 23 січня 2021 року, по всій Великобританії було зареєстровано 33552 нових випадків захворювання та 1348 випадків смерті протягом 28 днів після позитивного тесту.

За даними уряду, в цілому 5 861 351 осіб отримали першу дозу вакцини, повідомив Ван-Там у Twitter.

Він також попередив, що число госпіталізацій і смертей як і раніше дуже велике: чверть населення у віці до 55 років госпіталізовані.

Як ми вже повідомляли, Норвегія змінила свої настанови щодо вакцинації, заявивши, що дуже вразливі люди більше не повинні отримувати щеплення, і посилаючись на 13 смертей після вакцинації від побічних ефектів. Як видається, вони пов'язані з вакцинами Pfizer і мРНК-вакцинами від партнера BioNTech.

Наші інтереси: 

Розібратися у ситуації й зрозуміти, чому «Вакцини – це вихід з пандемії, але кожен повинен дотримуватися правил, навіть після вакцинації». Чому нам нав'язують нелогічні та абсурдні пояснення? Чому нас тримають за дурнів?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, ще раз визнано, що мета вакцинації - зниження здоров'я людей, зниження їх розумності та дієвості. І, все це - їхнім коштом!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Хочеться написати щось дуже розумне з цього приводу, але жодних розумних слів уже не вистачає... І будь-яких слів узагалі. Тотальний, всесвітній театр абсурду.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це не лише театр абсурду, це ковідідиотизм, як він є! Суворий та нещадний! Люди, ним вражені, стають ідіотами у всьому, що пов'язується владою з ковідом. Дуже зручно для дітей диявола! Стосунки чиновників-бюрократів та людей у зв'язку з ковідом, дуже яскраво висвітлюются в сатиричному радянському мультфільмі "Крылья, ноги и хвосты". Раджу ще раз подивитись його!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вакцинація не скасовує маски і локдаун, не захищає від зараження вірусом, не гарантує відсутності післявакцинаційних ускладнень і смерті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, ще раз визнано, що мета вакцинації - зниження здоров'я людей, зниження їх розумності та дієвості. І, все це - їхнім коштом!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Є така інформація, що в Ізраїлі відмовилися вакцинувати дітей. Інформація з надійного джерела, але було б непогано знайти офіційне підтвердження цьому.