Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 14
  • Переглядів: 16

Вакцинація різко підвищує смертність – уряд Великої Британії оприлюднив статистику застосування вакцини від Covid-19

Категорія:

Світ:

Офіційний звіт уряду Великобританії підтверджує, що невакциноване населення в кожній окремій віковій групі в Англії має найнижчий рівень смертності на 100 тисяч населення. Дані також показують, що розрив у рівнях смертності між вакцинованим і невакцинованим населенням зростає з кожним місяцем. Станом на травень 2022 року, який є останнім місяцем, коли є доступні дані, частково вакциноване, подвійно вакциноване та потрійно вакциноване населення мало значно більше шансів померти з будь-якої причини, ніж невакциноване населення.

221228-stat.jpg

Найбільше постраждала старша вікова група
Найбільше постраждала старша вікова група

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявляє, що вакцини проти COVID-19 є найуспішнішими та економічно найефективнішими заходами громадського здоров'я. Але уряд Великої Британії оприлюднив шокуючі докази того, що вакцини проти Covid-19 насправді є смертельними, вони є причиною тисяч смертей, пише The Expose.

Діаграми, засновані на даних Управління з національної статистики за січень-травень 2022 року, підкреслюють руйнівний вплив широкомасштабної кампанії вакцинації проти Covid-19.

У цій таблиці наведено показники смертності серед різних вікових груп населення Англії залежно від статусу вакцинації. Ці показники, зафіксовані на 100 тисяч людино-років, оновлені  в травні 2022 року.

Ось як ONS (Office for National Statistics) представляє дані для осіб віком від 18 до 39 років у травні 2022 року

На наведеній нижче діаграмі показано щомісячні стандартизовані за віком коефіцієнти смертності за статусом вакцинації серед осіб віком від 18 до 39 років, які померли від захворювань, не пов'язаних з Covid-19, в Англії в період з січня по травень 2022 року -

Протягом 2022 року люди віком від 18 до 39 років, які отримали часткову або подвійну вакцинацію, мали більше шансів померти, ніж їхні невакциновані однолітки.

Особливо тривожною була ситуація для тих, хто отримав три щеплення, оскільки їхня смертність почала погіршуватися з кожним місяцем після масової бустерної кампанії у Великій Британії в грудні 2021 року.

У січні потрійно вакциновані особи в цій віковій групі мали дещо нижчий рівень смертності, ніж невакциновані, але в лютому ця тенденція змінилася на протилежну: потрійно вакциновані особи мали на 27% більше шансів померти.

До травня вірогідність смерті тричі вакцинованих осіб у віці від 18 до 39 років була на 52% вищою, ніж у невакцинованих. Дані були ще більш тривожними для частково вакцинованих осіб: у травні смертність у цій групі була на 202% вищою, ніж у невакцинованих.

Від 40 до 49 років

Наведена нижче діаграма показує щомісячні стандартизовані за віком показники смертності за статусом вакцинації серед осіб віком від 40 до 49 років від не-Covid-19 в Англії в період з січня по травень 2022 року -

Аналогічна картина спостерігається і серед осіб віком від 40 до 49 років, причому частково та двічі вакциновані особи стабільно мають вищі показники смертності, ніж невакциновані, у кожному місяці 2022 року.

У лютому спостерігався особливо високий рівень смертності серед частково та двічі вакцинованих у цій віковій групі – на 264% вищий серед частково вакцинованих та на 61% вищий серед двічі вакцинованих порівняно з невакцинованими.

Станом на травень, через п'ять місяців після початку кампанії з масової вакцинації, ймовірність смерті тричі вакцинованих осіб віком від 40 до 49 років була на 40% вищою, ніж у їхніх невакцинованих однолітків, з показником смертності 81,8 на 100 000 серед тричі вакцинованих осіб порівняно з 58,4 серед невакцинованих осіб.

Від 50 до 59 років

Наведена нижче діаграма показує щомісячні стандартизовані за віком показники смертності за статусом вакцинації серед осіб віком від 50 до 59 років, які померли від COVID-19 в Англії в період з січня по травень 2022 року -

Така ж картина повторилася і серед 50-59-річних: частково та двічі вакциновані особи стабільно мали вищі показники смертності, ніж невакциновані, у кожному місяці 2022 року.

Травень був особливо небезпечним місяцем для частково вакцинованих осіб віком від 50 до 59 років, оскільки вони мали на 170% більше шансів померти, ніж невакциновані. Січень був найгіршим місяцем для двічі вакцинованих осіб у цій віковій групі, оскільки вони мали на 115% більше шансів померти, ніж невакциновані.

До травня, через п'ять місяців після початку масової кампанії, ймовірність смерті тричі вакцинованих осіб у віці від 50 до 59 років була на 17% вищою, ніж у невакцинованих, з показником смертності 332 на 100 000 серед тричі вакцинованих і 282,9 на 100 000 серед невакцинованих.

Зрештою, невакциновані особи віком від 50 до 59 років мали найнижчий рівень смертності серед усіх груп вакцинації станом на травень 2022 року.

60-69 років

На наступній діаграмі показано стандартизовані за віком місячні показники смертності за статусом вакцинації серед людей віком від 60 до 69 років у зв’язку зі смертями, не пов’язаними з Covid-19, в Англії в період з січня по травень 2022 року –

Як і люди віком від 18 до 39 років і від 50 до 59 років, люди віком від 60 до 69 років, які отримали часткову або подвійну вакцинацію, мали більше шансів померти, ніж невакциновані.

Тричі щеплені в цій віковій групі також мали вищі показники смертності, ніж невакциновані, починаючи з лютого.

У січні частково вакциновані люди віком від 60 до 69 років мали на 256% більше шансів померти, ніж невакциновані, тоді як двічі вакциновані особи цієї вікової групи мали на 223% більше шансів померти.

У травні тричі вакциновані люди у віці від 60 до 69 років мали на 117% більше шансів померти, ніж невакциновані, з рівнем смертності 1801,3 на 100 000 серед тричі вакцинованих порівняно з лише 831,1 серед невакцинованих.

Докази очевидні: вакцини від Covid-19 – смертельні. Рівень смертності вакцинованих значно вищий, ніж невакцинованих – у кожній віковій групі.

Наші інтереси: 

Статистика підтверджує шкідливість жижі. Накопичуються дані для правових та організаційних висновків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи