Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В уряді Франції пообіцяли Росії "тотальну економічну війну"

Категорія:

Міністр економіки Франції Брюно Ле Мер заявив, що Франція налаштована вести "тотальну економічну і фінансову війну" проти Росії, доки Путін не припинить реалізовувати свої наміри щодо України. За його словами, санкції будуть застосовуватися доти, доки Путін "не змінить на кращі свої наміри щодо України".

Про це він сказав в ефірі France Info, повідомила "Європейська правда".

"Ці санкції дуже ефективні. Ми будемо вести тотальну економічну і фінансову війну проти Росії та обвалювати їхню економіку. Ми цілимо у "серце" системи – у Владіміра Путіна, олігархів і в усю російську економіку, і наслідки цього відчують також звичайні росіяни", – сказав він.

Міністр зазначив, що санкції мали бути швидкими та відчутними й перші результати вже можна бачити. Він додав, що ЄС не хоче залишати ніякої двозначності щодо того, наскільки рішуче налаштований у питанні санкцій.

Ле Мер запевнив також, що жодному близькому до російської верхівки олігарху не вдасться уникнути санкцій.

"Це наше послання усім авторитарним режимам, які хочуть поставити під питання ефективність і політичну вагу демократії", – заявив Бруно Ле Мер.

Міністр додав, що після того, як Путін за власним вибором все ж почав війну, у Європі усвідомили необхідність нарощувати власний оборонний потенціал.

Наші інтереси: 

Крах економіки та фінансів РФ. Руйнування Континентального блоку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи