Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 67
  • Переглядів: 69

В Україні створили нову бойову бригаду прикордонників, які вже підсилюють Сили оборони на східних рубежах

Категорія:

30 квітня, в День прикордонника України, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив про створення третьої бойової бригади Держприкордонслужби, яка називається Гарт.

24043001.jpg

Фото: Ігор Клименко/Telegram

"Прикордонники відважно проявили себе в боях у 2014-му році. І дотепер прикордонні загони та сформовані бойові бригади Гвардії Наступу Сталевий кордон і Помста продовжують бити ворога, демонструючи неабияку міць та витримку. Символічно саме сьогодні оголосити про створення третьої бойової бригади Держприкордонслужби - Гарт, бійці якої вже підсилюють Сили оборони на східних рубежах", написав Клименко у своєму Телеграм-каналі..

Клименко підкреслив героїзм прикордонників і подякував їм за самовіддану службу.

"Оборона острова Зміїний, Маріуполя, битва за Київ, звільнення від окупантів Півночі та Харківщини - лише частина героїчного супротиву, який триває і досі. Це непростий, але достойний шлях, який веде нас до мети - виходу на кордони 1991-го року. До безпечної та мирної України. Дякую за професіоналізм та витримку, чесність та бойову впертість. За віру в Україну та боротьбу за неї. Дякую за службу", йдеться в повідомленні міністра.

 

Наші інтереси: 

Зміцнення Сил оборони професійними військовими.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи