Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Одеській області очікують, що до них приїдуть до 5 млн. туристів

Світ:

Через закриття авіасполучення з іншими країнами туристи поїдуть на відпочинок до Одеської області. Влада розраховує, що Одеська область у цьому році буде 100% туристичним центром.

Про це повідомляє Одеська обласна держадміністрація. 

«Якщо ми поступово вийдемо з карантину, то особливих застережень чи заходів не має бути. Дуже хочеться сподіватися, що найближчим часом повернемося до нормального життя, можливо, з певними обмеженнями, пов’язаними з пересуванням за кордон, наприклад, але не всередині держави. За наявності колективного імунітету до COVID-19 - це питання буде вирішене», – підкреслив керівник облдержадміністрації Максим Куций.

Він додав, що авіасполучення з іншими країнами світу наразі припинено. Саме тому основний потік туристів очікується саме в Одеській області.

Він також підкреслив, що влада області дотримуватиметься всіх рекомендацій, які надаватиме Кабінет Міністрів України та Міністерство охорони здоров’я. А саме щодо кількості осіб, які можуть перебувати у громадських місцях, курортних зонах та ресторанах після відновлення їх роботи.

Наші інтереси: 

Відпочивати в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи