Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Маріуполі укріплюють захисні споруди та готуються до оборони міста

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 28 серпня. УНН. Ніч у Маріуполі пройшла спокійно, проте чимало мешканців міста готується до можливого вторгнення російських військ, передає кореспондент УНН.

Зокрема, вранці до Маріуполя прибула колона бронетехніки із Запоріжжя.

За інформацією кореспондента, у місті формуються загони добровольців, які готові захищати Маріуполь від вторгнення російських військ. Проте дехто із жителів Маріуполя заради власної безпеки вже зараз покидає місто.

У той же час, бойовики терористичної організації ДНР не дозволяють донеччанам виїжджати в напрямку Маріуполь — Запоріжжя. Незважаючи на заборону, місцеве населення покидає окуповане місто ґрунтовими дорогами в обхід блокпостів терористів.

Як повідомляють очевидці з числа місцевих жителів, 25 серпня бойовики почали обстріл Маріуполя. Однак неподалік від міста знаходяться кілька добровольчих батальйонів, які тоді були готові виступити на його захист. Про це писав на своїй сторінці у Фейсбуці командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

Нагадаємо, вчора, 27 серпня, російські війська спробували здійснити наступ на Маріуполь і Волноваху.

Джерело: УНН
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи