Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Київ приїдуть стартап-тренери з усього світу

У столичному інноваційному парку UNIT.City з середини березня розпочнеться безкоштовна менторська програма за участю досвідчених іноземних підприємців.

З 12 березня в UNIT.City стартує менторська програма Entrepreneur-In-Residence. Її суть – упродовж півроку, кожен місяць, в Україні буде жити та працювати новий іноземний підприємець. У якого є досвід створення та продажу багатомільйонних стартапів.

Першим ментором стане Едді Бальчіконіс, засновник литовсько-білоруського стартапу TrackDuck. Цю компанію в травні 2017 року придбала американська InVision, яка входить до групи Atlassian.

За даними UNIT.City, вже розпочалися переговори з відомими підприємцями з Кремнієвої Долини щодо їхньої участі в EIR. Їхні імена будуть оприлюднені, як тільки сторони остаточно домовляться про співпрацю.

Планується, що ментори на місяць будуть занурюватися в українську стартап-екосистему і тісно працювати з компаніями в форматі особистих сесій, відкритих консультацій, майстер-класів.

Для українських стартапів участь безкоштовна, відбір буде проводитися на конкурсній основі.

Заявки потрібно подати до 9 березня.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Україна - стартап-держава. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи