Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Києві запустили сервіс «Сапорт», який дозволяє викликати сантехніка якнайшвидше

Cпеціаліст сервісу також консультуватиме клієнта перед виїздом. Принцип роботи «Сапорта» схожий на Uber. «Сапорт» передбачає прямий зв’язок клієнта зі спеціалістом перед виїздом.

«Хмарочос» повідомляє про новий сервіс «Сапорт», що з'явився у Києві.

Тепер у столиці можна викликати сантехніка, який приїжджатиме швидше за спеціаліста з інших сервісів сантехнічних послуг.

Клієнт залишає на сайті номер, за яким сантехнік має передзвонити. Майстер отримує повідомлення про виклик через телеграм-бота і передзвонює впродовж трьох хвилин. Вартість послуг варіюється в рамках 200-600 гривень. У переліку – встановлення побутової техніки, ремонт, прочищення та зварювання комунікацій.

Розробники пояснили, що раніше викликати сантехніка можна було лише через сервіси, які не гарантували компетентності майстра або викликали непорозуміння через некомпетентність менеджера.

«Сапорт» передбачає прямий зв’язок клієнта зі спеціалістом перед виїздом. Щоб потрапити до бази майстрів, спеціалісти проходять кваліфікаційний відбір. Їх вчать спілкуванню з клієнтами.

Як розповів один із розробників Ростислав Головко, втілення проекту обійшлося у $250, а розробка триває понад півроку.

Наші інтереси: 

Нові технології - нові можливості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи