Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В День Незалежності України в центрі Києва пройде Марш захисників України 

Це – недержавний захід, який об’єднує ветеранів, волонтерів, родичів військових та усіх, хто підтримує українських захисників. Марш 24 серпня 2021 року почнеться після завершення державних урочистих заходів з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. О 14:00 колона рушить від парку ім. Тараса Шевченка через бульвар Шевченка і Бессарабську площу й далі пройде Хрещатиком до Майдану Незалежності.

 

 Марш захисників України  відбуватиметься втретє, починаючи з 2019 року. 

12 серпня в Києві відбулися збори організаційного комітету “Маршу захисників України”, де були затверджені правила та принципи проведення ходи. Меморандум погодили всі 42 учасники оргкомітету – а це ветеранські та волонтерські об’єднання, які представляють учасників російсько-української війни, Революції Гідності, волонтерів, духовенство та родини загиблих героїв з усіх регіонів країни.

Марш захисників України 2021

Нагадаємо, Марш захисників України вперше пройшов у Києві 24 серпня в День Незалежності України. За різними оцінками в ньому взяли участь від 12 тисяч (дані Нацполіції) до 50 тисяч осіб. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що формування української нації та її еліти відбувається під час війни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи