Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

В чому секрет популярності парних вишиванок

Вишиванка – один з важливих елементів одягу українців, який складає основу українського національного вбрання.

Ще починаючи із часів середньовіччя, вишиванка використовувалась в якості повсякденного або святкового одягу як жінками так і чоловіками. Лише наприкінці двадцятого століття в свідомості українців вишиванка почала займати місце в ніші патріотичного та культового одягу, що дозволяє ідентифікувати себе в якості патріота своєї держави. Зазвичай вишиванка або вишита сорочка прекрасно поєднується з різними речами із гардеробу. Особливу увагу сьогодні слід приділити парним вишиванкам.

Парні вишиванки універсальні своєю оригінальністю для створення образу міцної української сім’ї: мами, батька та дітей, або ж просто для пари закоханих молодих людей. Саме парні вишиванки є потужним символом близькості, взаєморозуміння та закоханості людей, поваги один до одного та любові до своєї країни.

Велика різномінітність вишиванок в магазині "Вже-Вже" дозволяє з легкістю підібрати необхідний комплект одягу для жінок, чоловіків, сімейних пар та навіть дітей. Для пошиву вишитих сорочок використовуються  лиш натуральні полотна, які приємні на дотик, не подразнюються шкіру та дозволяють їй дихати. Ця особливість тканини дозволяє носити вишиванки в якості повсякденного одягу навіть у літні спекотні дні.

Головною особливістю парних вишиванок є створення гармонійного образу закоханої пари, міцної сім’ї, що підкреслює всю їх красу та дозволяє проводити прекрасні фотосесії в українському стилі.

Оптимальним варіантом такої вишиванки є набір для пари «Галицька краса». Комплект одягу складається з чоловічої та жіночої білих вишитих сорочок з використанням домотканого полотна, із традиційним галицьким візерунком, в якому переважають світлі зелені кольори.

галицька вишиванка

Підібрати та замовити комплект парних вишиванок можна в будь-який зручний час, працівники магазину, за необхідності, безкоштовно проконсультують клієнта та допоможуть з вибором.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи