Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

В черговому пакеті військової допомоги від Німеччини багато високотехнологічної зброї

Категорія:

Німеччина – друга після США країна за обсягом військової та фінансової допомоги Україні. В черговому пакеті військової допомоги Німеччини нам передані малогабаритні локатори для контролю за полем бою GO-12, зенітно-ракетний комплекс великої дальності IRIS-T SLM, ракети M-26 для HIMARSів.

znimokekrana2023-10-29182738.png

Прінтскрін відео

GO-12 – це класичний малогабаритний радар для контролю за полем бою. Він також має  можливості контрбатарейного радара. Його маса – 30 кг, він легко переноситься двома воїнами.

У цей пакет також входять 5 надводних дронів, а також ракети для HIMARSів (найперші, які були, з дальністю дії у 32 км).

З 4-ої хвилини 10-ої секунди автор відео Леонід Цехановський детально описує GO-12: прилад має високі тактико-технічні характеристики.

Режим роботи радара – імпульсно-доплерівський. Його можуть розгорнути 2 воїни за 5 хвилин. Доплерівський режим обробки інформації дозволяє бачити людину, що повзе, на 8,5 км. Такий малогабаритний локатор дуже потрібен на полі бою.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за новинками військової техніки, яку передають Українській армії наші партнери. Насправді серед багатьох примірників зброї та озброєння – дуже старі зразки, яких вони позбуваються, а Україна їх утилізує разом з орками. Всі задоволені.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи