Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Брюсселі 23 січня пройшли протести проти ковідо- та вакцинобезумства. На вулиці вийшли близько 100 тисяч людей

Категорія:

Протести були переважно мирними, але місцями траплялись побиття камінням офісів євро-бюрократів та машин поліцаїв, які поливали людей з водометів. Відео головної площі з дрону.

Надвечір поліція Брюсселя повідомила, що госпіталізації потребували троє правоохоронців і 12 учасників протесту, пише Le Soir. Затримали близько 70 людей, у тому числі за використання петард і феєрверків, непокору та завдання шкоди суспільному майну.

Сутички крупним планом та репортажі з численних демонстрацій в інших столицях світу можна переглянути в Телеграм-каналі Covid Red Pills.

Наші інтереси: 

Стежимо за тим, як народ довели до відчаю з тією новою "нормальністю" і як люди повстають проти абсурду та цинізму влади, яка так "дбає" про здоров'я людей, що тих, хто не хоче їхньої "турботи" обливають з водометів та труять сльозогінним газм.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи