Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

В Астрахані згорів корабель з іранськими безпілотниками для війни проти України

Категорія:

Світ:

Російський корабель, який доставляв через Каспійське море іранські безпілотники, згорів в Астрахані. Раніше іранські Шахеди доставляли в Росію літаками. А тепер, скоріше за все, морем перевозили балістичні ракети разом з пусковими установками.

Про це розповів експерт Валерій Романенко в ефірі Радіо НВ. Він зауважив, що наш ворог зараз возить з Ірану не тільки Шахеди та ракети, але й каски, бронежилети і все, що можна.

У звіті Спротив, пов'язаного з Силами спеціальних операцій, йдеться, що Іран використовує чотири авіакомпанії, три з яких належать державі та одна пов'язана з іранським режимом, а також морські перевезення з використанням суден компаній, пов'язаних з КВІР.

За попередніми даними Іран може виготовляти до 150 дронів на місяць. Деталі вони отримують в обхід санкцій з Китаю, що дозволяє не перейматись через їх дефіцит. Зважаючи на значний запит РФ на БПЛА, обов’язково будуть задіяні усі зазначені виробничі майданчики та маршрути поставки.

Іранці також перевозять запасні частини для цивільної авіації, використовуючи порт Бандар-Анзалі. Пунктом призначення є Астрахань чи Махачкала.

Нагадаємо, нещодавно Іран вперше визнав, що постачав Росії безпілотники для її війни в Україні. Але то було не вперше: спеціальний представник США щодо Ірану Роберт Меллі заявив: "Вони переправили десятки [дронів до Росії] лише цього літа й мають своїх військових спеціалістів в окупованих частинах України, які допомагають Росії використовувати їх проти українських цивільних".

Наші інтереси: 

Участь у цій війні Ірану, який є для США не просто ворогом, а й "червоною ганчіркою", гарантуватиме Україні подальшу підтримку США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи