Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Усе спишуть на вірус: у Конотопі родичі померлої жінки заперечують, що це через коронавірус

Два аналізи на коронавірус у померлої жінки – з одного лабораторного центру, але з протилежними результатами. В офіційних зведеннях МОЗ, у пацієнтки COVID-19. Натомість родина померлої це заперечує і публікує довідку з негативним висновком.

В коментарях під відео ТСН велика кількість коментарів, половина з яких: тепер усі хвороби списуватимуть на коронавірус

"Померла під час пологів – це коронавірус, помер на операційному столі – це коронавірус, подавився і помер – це коронавірус, помер від раку – це коронавірус, збила машина – це коронавірус. Тепер лікарські помилки будуть списувати на коронавірус".

"Зараз все будуть списувати на коронавірус, і цим підіймати паніку серед населення".

"Зараз все на корону спишуть, адже їм потрібно страх навести заради карантину, а під шумок свої справи повирішувати, страшно і в лікарню звертатися – такого тобі понапишуть, ще й заразять".

"І це тільки початок викриття всесвітньої афери, метою якої є обвалення світової економіки і введення тотального контролю за населенням за прикладом Китаю. В Італії, Іспанії і всюди тепер всі смерті в цей період списуються на пандемію. Інакше, якщо ВООЗ цього не робитиме, то стане зрозумілим той факт, що у цієї паніки є цілком конкретні замовники ".

"Негативний аналіз є самим вірогідним, тому що нема ніякого штаму коронавірусу настільки небезпечного, довели людину некоректним лікуванням до смерті – і так вигідно все списати на якусь міфічну хворобу, а самі "білі та пухнасті" залишилися! Жінка 100% померла від іншої хвороби, на лікування якої ці горе-лікарі просто забили... Це ж Пандемія, то хай буде, що померла від коронавірусу, ще й людей навколо налякають ще більше!"

Наші інтереси: 

Розуміти, що головний вірус - у свідомості. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
паніка
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Штучно створена паніка руйнує спільноти. Головна причина в тому, що охороною здоров’я і державною політикою керують невігласи, які не бажають вчитися.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Штучно створена паніка руйнує спільноти. Головна причина в тому, що охороною здоров’я і державною політикою керують невігласи, які не бажають вчитися.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Маніпуляція статистики стертности "від Covid-19" скрізь у світі надута - вражаючі аргументи :

https://youtu.be/IfZ1F3kKu54

https://www.pscp.tv/va_shiva/1djGXQwYkoyJZ

https://techstartups.com/2020/03/16/mit-biologist-says-fear-mongering-coronavirus-will-go-biggest-fraud-manipulate-economies-update/ !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !