Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Україну врятує ядерна парасолька Великої Британії – дипломат Руслан Осипенко

Категорія:

Україні потрібно знайти одну чи дві ядерні країни та підписати угоду про те, що Україна буде під їхнім захистом. Український дипломат пояснив, які саме гарантії безпеки потрібні нашій країні, аби убезпечитись від нападу ненаситного сусіда.

 

22020303.jpg

ілюстративне фото

Зі США він не радить підписувати таку угоду, оскільки ця країна має глобальні інтереси й грає на різних фронтах, включаючи Азійсько-Тихоокеанський регіон. Вони зайняті різними речами.

Тому треба підписати такий договір з Великою Британією, яка показала себе вірним союзником і стала з нами пліч-о-пліч в цій війні. Другий варіант – мати власну ядерну зброю.

Ті країни, які на переговорах зараз пропонуються Україні як гаранти безпеки – Італія, Ізраїль, Франція, Німеччина – в той чи інший спосіб залежні від Росії, тому для нас вони неприйнятні у якості гарантів безпеки.

Нам потрібен військовий договір, щоб ми були під парасолькою ядерної держави.

Наші інтереси: 

Розбираємо різні варіанти можливих союзів України. Велика Британія є найкращим варіантом, а Західна Європа, яка куплена-перекуплена Кремлем, нам і даром не потрібна у якості союзника. Нагадаю, що після виходу Великої Британії з Європейського Союзу британці хотіли покращити відносини з Україною у багатьох сферах. В жовтні 2020 року Україна та Велика Британія підписали Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство, яка замінить Угоду про асоціацію у торгівлі з Британією після Brexit. У Великій Британії з'явиться посада спеціального посланника прем'єр-міністра з питань торгівлі з Україною.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи