Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українське громадянство незаконно купують навіть відверті вороги. Що робити?

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Співробітники Федеральної Служби Безпеки Росії можуть безперешкодно отримати українське громадянство і підготувати будь-який злочин прямо під носом українських правоохоронців.

Як стверджують у розслідуванні ТСН.Тиждень, ціна питання – 2 тис. доларів. При цьому вони ще примудряються вести свій бізнес на території України.

Схеми продажу національної безпеки вдалося дослідити завдяки викриттю російського агента.

Поки українські правоохоронці шукають терористів серед своїх – російська ФСБ може спокійно підготувати будь-який злочин просто у них під носом. Бо її специ вільно розгулюють Києвом з українськими документами. Лише дві тисячі доларів – і такий агент стає практично повноцінним українським громадянином. Більше того, паралельно з підготовкою теракту, може вести тут ще й свій бізнес, йдеться в розслідуванні.

У це було б важко повірити, якби контррозвідка СБУ не викрила ціле сімейне діло офіцерів ФСБ на території України. І їхній масштабній мережі, як з’ясувалось, помагають українські чиновники.

Підхід до надання громадянства України потребує негайного перегляду. Не забуваймо, що етнічну чистку на Донбасі здійснили громадяни України, які ненавидять все українське.

Згідно з соціологією, таких «громадян» доволі багато: 20% дорослого населення України симпатизує проросійським політикам – опитування

Наші інтереси: 

Громадянами мають бути українці, які люблять свою державу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи