Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська армія визволила захоплений Тростянець Сумської області та села на Херсонщині (+відео)

Місто Тростянець на Сумщині знаходиться в 50 км від обласного центру. Його захопили 24 лютого. Місцеві кажуть, що виживали хто як міг. Зв'язку не було, електрики не було, місцевої влади та поліції не було. Хто залишився, гуртувалися. 26 березня Тростянець був звільнений Збройними силами України.

На Херсонщині ЗСУ відбили кілька сіл. На полях – багато спаленої ворожої техніки. Російські окупанти заявляли, що область цілковито під їхнім контролем, проте наші війська вже відбили кілька сіл, напалили техніки та ще й зняли все це на відео: декілька спалених бойових машин піхоти, розбитий блок-пост, підбиті легкові машини. Деякі ще досі іржавіють у полях, деякі вже везуть на брухт.

Наші інтереси: 

Перемога наближається. Віримо і підтримуємо Збройні сили України, які поступово відбивають захоплені орками території. Там, де вони побували, – руїни. Тому їх навіть окупантами назвати не можна. Після окупації українських міст німцями в період Другої світової війни такого не було.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Надія Олегівна.
0
Ще не підтримано

Слава захисникам України!

Коментарі

Зображення користувача Надія Олегівна.
0
Ще не підтримано

Слава захисникам України!