Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україні вдалося зберегти близько 80% потенціалу своїх Повітряних сил – CNN

Категорія:

У Пентагоні відзначили, як українці організували повітряну оборону у війні з Росією. Українці мають в розпорядженні 56 винищувачів і дуже ефективно та творчо працювали з наявними у них інструментами.

Про це CNN поінформував високопоставлений чиновник Пентагону, доповідає Мілітарний.

За словами чиновника, Українські повітряні сили здійснюють від 5 до 10 вильотів на день. Натомість росіяни – до 200.

"Українці знову дуже креативно підійшли до того, як вони захищаються і як використовують авіацію, яку вони мають у своєму розпорядженні. Чесно кажучи,  їм не потрібно робити більше, ніж те, що вони роблять. Вони дуже ефективно працювали з наявними у них інструментами, дуже творчо. І це добре впливає на російську авіацію", – сказав чиновник.

У Пентагоні відзначили, що українці дуже ефективно використовують безпілотні літальні апарати. Адже вони дешевші і можуть літати непоміченими для російських РЛС.

Чиновник відзначив ефективність застосування БПЛА проти російських наземних підрозділів і  похвалив українців за використання ЗРК.

Українські зенітні підрозділи дуже мобільні та уважні до кожної цілі. Також він відзначив ефективність застосування ПЗРК.

Наші інтереси: 

Українська армія ефективна і боєздатна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи