Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українців уже почали готувати до чергової "хвилі" коронавірусу. Розказали, коли почнеться

Категорія:

 Цього разу буде штам "Дельта". Через нього Україні не минути "нової хвилі", але влада каже про три сценарії. За найбільш песимістичним "нова хвиля" почнеться в третій декаді вересня.

Про це розповів у програмі "Сьогодні ввечері" на телеканалі "Україна 24" міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов.

"Традиційно є кілька моделей розвитку (ситуації з епідемією коронавірусу - ред.) – оптимістична, песимістична і посередня. Найбільш песимістична говорить про початок в третій декаді вересня, це за умови, якщо ми будемо ігнорувати вакцинацію, не будемо дотримуватися масочний режим. Якщо у нас щодня збільшується кількість вакцинованих, дотримується масочний режим, безпечна дистанція, тоді ми говоримо про більш оптимістичний сценарій", – сказав він.

Немчинов впевнений, що нової хвилі Україні не уникнути:

"Але ми цього не уникнемо, як не уникли більшість європейських та північноамериканських країн, азійських країн, де так само на достатньо високому рівні ступінь вакцинування населення. Захворювання омолоджується, в Україні вже вакцинують підлітків, тому що цей штам "Дельта", зокрема, вражає і молодше покоління, яке, навіть безсимптомно хворіючи, повертається до розповсюдження інфекції, зараження інших людей", – попередив він.

Найбільш поширеними симптомами коронавірусного захворювання зараз є головний біль, біль у горлі, нежить і лихоманка – симптоми, аналогічні застуді.

Звісно, що такого раніше ніколи не було :)

Що відбувається? Інформація для роздумів: Політична зоологія: психопати і соціопати в ситуації глобальної кризи ­– повстання мавп (+аудіо)

Наші інтереси: 

Виглядає, як погано зрежисована вистава, де ми змушені брати участь. Глядачі втомилися, їх уже нудить. Але клоуни ще тримаються бадьоро.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб було смішніше, про баранофокуси нам розповідають не епідеміологи, а політики. Академія Наук загадково мовчить.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щоб було смішніше, про баранофокуси нам розповідають не епідеміологи, а політики. Академія Наук загадково мовчить.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Їм платять зарплати, тому і мовчать. Всі ці науковці залежні від держави. Спробуй сказати щось проти ковідної лінії уряду - звільнять. Сидять на зарплатах, пенсіях, щоквартальних преміях, мають оплачувані відпустки, "оздоровчі", оплачувані лікарняні.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Щодо клоунів... Є такий фільм жахів "Воно". https://www.youtube.com/watch?v=p4cIn7RWkdQ. Там є чудовисько-людожер у вигляді клоуна. І, є щасливий кінець - хоробрі та розумні дітлахи розстріюють його з рогаток срібними сережками. Ситуація з ковід-подіями виглядає дуже схожою саме на цей фільм...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!