Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна створила тристоронній альянс з Польщею і Великобританією

Категорія:

Глава МЗС України Дмитро Кулеба офіційно оголосив на спільному брифінгу з міністром закордонних справ Британії Ліз Трасс про новий політичний безпековий альянс, назвавши його "троїстим союзом".

"Ми маємо честь повідомити про створення Україною, Британією та Польщею нового тристороннього формату співпраці. Ми оголошуємо саме про створення цього тристороннього українсько-польсько-британського альянсу", – заявив Дмитро Кулеба.

Dmytro Kuleba: “Сьогодні Україна має надійного союзника, дії якого говорять за себе. Лондон передав Україні сучасну оборонну зброю та продемонстрував готовність блискавично застосувати жорсткі санкції проти Росії”.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів переговори із державною секретаркою у закордонних справах Великої Британії Ліз Трасс, яка вперше відвідує Україну з візитом.

Під час візиту глави Британської дипломатії до України, Київ, Лондон і Варшава офіційно оголосили про започаткування нового тристороннього формату українсько-британсько-польської співпраці. Глави дипломатій узгодили параметри нового альянсу, пріоритетні сфери взаємодії та опублікували відповідну спільну заяву.

Дмитро Кулеба підкреслив, що Україна вдячна Великій Британії та Польщі, які стоять пліч-о-пліч з українським народом у зусиллях із захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави в межах її міжнародно визнаних кордонів.

Наші інтереси: 

Важлива політична співпраця з Великою Британією та Польщею.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Добра новина. Міжмор'я починає працювати

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Добра новина. Міжмор'я починає працювати

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Радіймо,Равуньо