Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Україна почала формувати інтернаціональний легіон територіальної оборони. За Нову Європу!

Категорія:

Усі іноземці, які хочуть допомогти Україні, можуть звертатися в посольства України в їхніх країнах. Добровольці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом.

Президент України Володимир Зеленський закликав небайдужих іноземців звертатися в посольства України в їхніх країнах і пропонувати свою допомогу, оскільки війна Україні несе загрозу всій Європі.

«Вимагайте від своїх урядів, щоб Україна отримала більше фінансової та збройної допомоги, бо це допомога Європі, допомога вам. Якщо ви маєте бойовий досвід і не хочете дивитися на нерішучість політиків, ви можете вже прибути в Україну і захищати Європу разом з нами», – сказав він.

За його словами, Європа має достатню силу, щоб зупинити агресію Росії. Жорсткі санкції, які потрібно запровадити негайно: анулювання віз для росіян, відключення від SWIFT, відкликання послів, нафтове ембарго, закриття неба, повна ізоляція Росії.

У зверненні 27 лютого Володимир Зеленський пояснив, що усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, можуть приїхати в Україну та поповнити ряди Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України. Іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку.

Наші інтереси: 

Війна людей проти психопатів. Люди переможуть.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи