Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У змаганнях зі сплаву перемогла команда МНК

З 21 по 23 березня 2008 року відбувся традиційний весняний сплав по Дністру “Дністер 2008 – старт” на катамаранах. Захід організований туристичним клубом “Кристал”.
У ньому взяли участь 28 чоловік, які сформували чотири команди, серед яких і тернопільська організація “МНК”. Маршрут сплаву пролягав від міста Галич Івано-Франківської області до міста Заліщики Тернопільської області і мав загальну довжину близько 150 км. Цього року він був проведений у вигляді гонки. Перемогу у змаганнях здобула команда “МНК”, катамаран якої фінішував першим другого і третього дня сплаву.

За словами капітана переможців Кізюка Івана, який вдруге брав участь у змаганнях, цьогорічна гонка була досить виснажливою, особливо третій день в який учасники пройшли Дністром 75 км. При чому півдня гребли під дощем, діставшись фінішу лише пізно вечором.

Прес-служба ТОО МНК
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи