Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

У Воронезькій області РФ українські безпілотники вдруге за місяць атакували спиртзавод

Світ:

Ввечері 27 жовтня був атакований спиртзавод "Етанол спирт" у місті Новохоперськ, і там спалахнула сильна пожежа. В мережі з'явилися численні кадри про підприємство, що палає.

24102802.png

Фото: Скріншот з відео

Підприємство вже було об'єктом дронових ударів цього місяця, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал губернатора Воронезької області Олександра Гусєва та росЗМІ.

За даними російського видання Astra, з'явилися дані про пожежу на Аннінському спиртзаводі, де знаходиться нафтобаза ТОВ "Аннанафтопродукт". Вона раніше вже зазнавала атаки із застосуванням безпілотників на початку жовтня.

"За даними місцевих жителів, БПЛА також атакували спиртзавод у селі Красне Воронезькій області. Від смт Анна до села Красне близько 50 кілометрів" пише ASTRA.

Нагадаємо, що у ніч проти 6 жовтня через дроновий удар спалахнула пожежа на спиртзаводі "Етанол спирт" у Новохоперську Воронезькій області.

Як нещодавно розповів керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) при СНБО України Андрій Коваленко, спиртзаводи в Росії використовуються також для виготовлення палива для військових потреб та вибухових речовин. Саме тому ці об’єкти стають цілями атак українських безпілотників, пояснив він.

У ніч проти 22 жовтня в Єфремові Тульської області РФ пролунали вибухи через атаку дронів, після чого там виникла пожежа. За словами місцевої влади, постраждали приміщення Єфремівського спиртзаводу та ще одного спиртзаводу у селищі Лужківський Суворовського району.

Крім того, з'явилася інформація про вибух та пожежу на підприємстві "Біохім" у Тамбовській області 22 жовтня. Також того дня горіло промислове підприємство у Воронезькій області.

Наші інтереси: 

Продовжувати бити по РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами (+аудіо)

Слухаємо нове озвучення про те, що мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови...

Останні записи