Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Трускавці обговорили нові форми польсько-української співпраці

Учасники триденного Форуму місцевого розвитку в Трускавці обговорили нові форми співпраці між країнами Карпатського регіону. Зокрема, вони наголошували на необхідності будівництва нових пунктів перетину кордону.

Польські та українські чиновники місцевого самоврядування взяли участь у форумі вже втретє. Вони обмінюються досвідом у співпраці на рівні міст та ґмін. Зокрема, представники Бєщадського повіту говорили про плани співпраці з Турківським повітом, що неподалік Трускавця, повідомляє Польське радіо.

Учасники форуму наголошували на необхідності будівництва нових пунктів перетину кордону, які значно полегшили б життя мешканців та сприяли б розвиткові туризму.

Спеціальний гість Форуму, міністр інвестицій і розвитку Єжи Квєцінський заявив про подальшу роботу над макро-регіональною стратегією Карпат, яка сприятиме польсько-українській співпраці в економічній, туристичній та культурній галузях.

Наші інтереси: 

Розквіт України починається з розквітом українських міст і містечок. Взаємовигідна співпраця - то рушійна сила розвитку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи