Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У столичному Гідропарку з’явиться найбільший парк динозаврів в Україні

У Києві вже 2 травня на території Гідропарку відкриють першу чергу найбільшого парку динозаврів в Україні. На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур реальних розмірів, комахи-велетні та багато іншого.

21043004.jpg

Фото: сайт КМДА

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, пише Офіційний портал Києва.

«Вже цієї неділі, 2 травня, у столичному Гідропарку розмістяться роботизовані тварини льодовикового періоду, динозаври та комахи-велетні. На киян та гостей міста очікуватимуть різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що Дино-парк уже побував у Буковелі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Рівному. Проте в Києві відкриють найбільший – із новими фігурами та захопливими сюжетами. Загальна територія парку складе 1,5 га.

«Приємно, коли бізнес ставиться відповідально до міста, у якому працює. Завдяки спільним зусиллям міської влади та організаторів Дино-парку вже відреставровано частину Гідропарку, прокладено нові доріжки, створено пішохідні зони та місця загального користування», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Він додав, що пільговий вхід буде доступний учасникам АТО, учасникам бойових дій, дітям загиблих учасників АТО, дітям-сиротам, діткам-іменинникам, дітям з інвалідністю і супроводжуючим, кожній третій і наступній дитині багатодітної сім'ї.

Наші інтереси: 

Пізнавальні розваги для дітей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи