Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У штаб-квартирі НАТО змінилися настрої щодо вступу України, - Полторак

"Уже понад чотири роки спостерігаю за настроями у штаб-квартирі НАТО щодо України. Спершу нас сприймали не надто серйозно. Згодом не розуміли, як це можна зробити (вступ до Альянсу - ред.), а вже під час останньої зустрічі у Брюсселі фактично всі казали про необхідність нашого прискореного вступу в НАТО. Ми за всіма напрямами отримуємо від них допомогу. Особливо це стало відчутно нещодавно - після акту відкритої агресії Росії".

190114poltorak.jpg

 Міністр оборони України Степан Полторак
Міністр оборони України Степан Полторак

Про це глава оборонного відомства України Степан Полторак сказав в інтерв'ю виданню "Урядовий кур'єр".

Він також зауважив, що досі є величезні загрози з боку Російської Федерації на суходільному кордоні й на Азові, зосереджено потужне угруповання її військ в окупованому Криму. 

Одним з головних досягнень ЗСУ він назвав формування українського воїна — патріотичного, вмотивованого, а також значно вищий рівень підготовки нинішніх військових, їхнє забезпечення, інші підходи до ведення бойових дій. 

"У найближчий рік потрібно завершити реформу Міноборони та органів військового управління. Це одна з найскладніших реформ — тут треба підходити дуже обережно, щоб не порушити управління військами. І зміни поступово втілюються.

Ще недавно говорили про потребу напряму закуповувати необхідні нам зразки озброєнь і техніки за кордоном. Тепер уже маємо такий інструмент, і так відчувається плече партнерської підтримки. Усе, що закуповуємо в інтересах ЗСУ, відповідає стандартам НАТО", - сказав Полторак.

Наші інтереси: 

Українська Армія міцніє. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи