Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Раді заявили, що 10%-го збору на імпорт не буде – психопати задкують, коли відчувають спротив

Світ:

Депутат Верховної Ради Ярослав Железняк, який є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, заявив, що уряд і Офіс Президента України відмовились від ідеї запровадження 10%-го валютного збору на імпорт.

"Не зважаючи на те, що текст законопроєкту пройшов вже погодження, на реєстрацію у парламенті він не піде. Причина відмови – значний публічний тиск та супротив бізнесу", – заявив депутат у своєму Telegram-каналі, пише Ліга.Фінанси.

Голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у інтерв'ю РБК-Україна заявив, що питання валютного збору викликало жорсткі суперечки всередині влади.
"Автор законопроєкту – Мінфін, але це ідея Нацбанку, підтримана [заступником голови Офісу президента Ростиславом] Шурмою, а Міністерство економіки виступило проти", – розказав він.

Інформація про те, що в Кабінеті міністрів розробляють законопроєкт про запровадження додаткового збору на купівлю іноземної валюти імпортерами, з'явилась на початку серпня.

Нагадаємо, 11 серпня Данило Гетманцев зареєстрував законопроєкт, який передбачає запровадження авансового внеску із податку на прибуток для пунктів обміну валют.

 

 

 

Наші інтереси: 

Психопати у владі реагують на критику і відмовляються від своїх без(д)умних ідей, як тільки відчувають спротив суспільства та бізнесу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи