Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Новій Зеландії зареєстрували петицію щодо визнання Голодомору геноцидом

Спецтема:

Автор петиції наголошує, що організований радянською владою Голодомор відповідає визначенню геноциду. Уряд Нової Зеландії просять визнати сталінський Голодомор в Україні 1932-1933 років актом геноциду.

Відповідну петицію розміщено на сайті парламенту Нової Зеландії.

"Палата представників закликає уряд визнати український Голодомор 1932-33 років геноцидом і засудити будь-яку спробу заперечувати чи викривляти цю історичну правду як щось менше геноциду", - йдеться у петиції.

"Термін "Голодомор" стосується голоду мільйонів українців у 1932—1933 роках внаслідок радянської політики. Голодомор відповідає визначенню геноциду згідно з Конвенцією про запобігання та покарання злочину геноциду у ст. 2, що визначає геноцидом навмисні дії, які створюють умови життя, що призводять до фізичного знищення в цілому або частково національної, етнічної, релігійної або расової групи", - пояснює автор петиції.

Станом на 21:40 п'ятниці, 31 травня, петиція набрала 965 голосів. До кінця збору підписів залишилося 176 днів.

Наші інтереси: 

Українці повинні донести до всього світу правду про те, як за часів СРСР винищили їхню націю в 1932-1933 роках, і що Голодомор відбився на ментальності і психології 4 наступних поколінь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Я вже підписав цю петицію

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Я вже підписав цю петицію