Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У новій Національній розвідувальній програмі на 2021-2025 роки треба закріпити перехід на стандарти НАТО (доповнено)

Про це заявив президент України Володимир Зеленський.  Йдеться про стандарти у питаннях збору, обробки й надання розвідувальної інформації. 

Воєнна розвідка України має вдосконалити аналітичну діяльність і посилити стратегічну й оперативну роботу, заявив Володимир Зеленський під час представлення новопризначеного начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова, повідомляє прес-служба Офісу президента.

Володимир Зеленський наголосив на важливості опрацювання нової Національної розвідувальної програми на 2021-2025 роки.

«У ній обов’язково мають бути закріплені ключові речі: це оснащення підрозділів сучасним озброєнням та технікою, перехід на стандарти НАТО у питаннях збору, обробки й надання розвідувальної інформації, запровадження сучасних підходів у підготовці особового складу», – сказав він.

«Я щиро бажаю й особисто вам, і всім вашим підлеглим гідно продовжувати славетні традиції українського війська та розвідки», – зазначив Глава держави, звертаючись до начальника ГУР Міноборони Кирила Буданова.

Кирило Буданов зауважив, що перед Україною постали такі виклики, як посилення впливу гібридних війн, глобальна дезінформація та наявність ворога на нашій землі.

«Сьогодні перед воєнною розвідкою України стоять такі завдання. Це збільшення впливу розвідки у сфері міжнародних відносин, повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Автономної Республіки Крим і відновлення справедливості відносно осіб, які принесли війну на нашу Батьківщину», – зазначив начальник ГУР Міноборони.

Кирило Буданов ставить перед собою завдання підвищити професійний рівень співробітників, запровадити нові технології, посилити аналітичну роботу з метою прогнозування ризиків і проводити спеціальні заходи.

Кирило Буданов – полковник, лицар ордена «За Мужність», які він отримав вже під час відсічі російської агресії як на Донбасі, так і у Криму.

Президент зазначив, що рівень та фаховість Кирила Буданова не викликають жодних запитань.

«Це офіцер, який пройшов усі сходинки воєнної розвідки, прекрасно знає систему зсередини, є учасником бойових дій з перших днів війни, а отже – це не «кабінетний теоретик», а справжній бойовий офіцер з великим досвідом та великим авторитетом», – сказав Володимир Зеленський.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Як нагадав Український мілітарний портал, на Кирила Буданова було здійснено невдалий замах російськими спецслужбами у квітні 2019-го року. Спецслужби Росії звинувачують Кирила Буданова у рейді в окупованому Криму. Сама спецоперація, за інформацією російських ЗМІ, відбулась 7-8 серпня 2016 року неподалік окупованого Армянську на Кримському півострові.

 

Наші інтереси: 

Співпраця з НАТО. США "підказують" Зеленському, що робити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

військо воює так як воно їсть

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

військо воює так як воно їсть