Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Івано-Франківську відбувся фінальний регіональний конкурс дитячого малюнку “Мрію стати військовим”

Понад 1000 малюнків школярів Івано-Франківщини були передані на розгляд журі фінального регіонального конкурсу дитячого малюнку “Мрію стати військовим”, який відбувся до Дня Збройних Сил України в Івано-Франківську.
Під час проведення урочистостей, пов’язаних з 16-ю річницею Збройних Сил України, в холі “Центрального Народного дома” в Івано-Франківську відбувся фінальний регіональний відбір конкурсу дитячого малюнку “Мрію стати військовим”.

Цей конкурс було започатковано з ініціативи командувача військами Західного оперативного командування. Протягом кількох місяців учням усіх середніх навчальних закладів міста та області було запропоновано на папері викласти своє бачення служби у лавах армії.

Як розповіла член журі конкурсу Валентина Осадченко, з самого початку ця ідея знайшла чималу підтримку у школярів Прикарпаття. Загалом, у конкурсі взяли участь учні з майже 200 шкіл Івано-Франківщини. В результаті, понад 1000 малюнків були передані на розгляд журі конкурсу.

– Вибирати кращих було дуже важко, – зазначила Валентина Осадченко. – Адже всі без винятку малюнки є гарними, а головне, виконані з дитячою душею. Та наразі лише 20 малюнків візьмуть участь у завершальному етапі конкурсу, який незабаром відбудеться у Львові.

Прес-служба Міністерства оборони України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи