Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Харкові будуюють велодоріжку довжиною 7,6 км і шириною 3 метри

Найбільший у обласному центрі велошлях пролягатиме від перехрестя вулиць Сумської з Дерев'янко до Храму Святої цариці Тамари у П'ятихатках. До Дня міста буде введено в експлуатацію 5,7 кілометрів велодоріжки. 

Про це повідомляє Справжня варта.

На об'єкті працюють і дорожники, і електрики. Облаштовується дорожній борт і саме покриття, монтуються дренажні системи і комунікації для освітлення. 

Як розповівперший віце-мер Ігор Терехов, будівництво виконано більше, ніж наполовину. 

«Дуже багато ми вже зробили. До двадцять третього серпня ми плануємо дійти від Академіка Курчатова до Меморіалу повністю. Загальна протяжність, яка буде здана до двадцять третього серпня, до Дня міста, це п'ять кілометрів сімсот метрів. Всього протяжність доріжки - сім кілометрів шістсот метрів», - пояснив він.
 
На остаточне завершення робіт комунальникам в мерії терміни поставили чіткі - не більше двох місяців. Вже в кінці жовтня для прихильників велоспорту повинна бути відкрита вся велодоріжка.

Наші інтереси: 

Розвиток велосипедної інфраструктури дуже важливий елемент розвитку великого міста.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи