Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Facebook буде сервіс знайомств

Це повідомив Марк Цукерберг. Сервіс буде створено перш за все для користувачів, які шукають тривалих відносин, а не одноразових побачень. 

«У Facebook 200 млн чоловік, які називають себе самотніми. Так що тут точно можна дещо зробити», – запевнив Цукерберг, виступаючи на щорічній конференції для розробників F8 в Каліфорнії, пише Platfor.ma.

Цей крок, швидше за все, перетворить Facebook в великого конкурента Match Group, що володіє й управляє мобільним сайтом знайомств Tinder і найпопулярнішою платформою знайомств OkCupid. Після оголошення Марка Цукерберга акції Match Group впали більш ніж на 17%, а Facebook – зросли на 1,1%.

«Ми розробили сервіс з урахуванням конфіденційності та безпеки з самого початку. Друзі не бачитимуть ваш профіль», – додав Цукерберг.

Топ-менеджер Facebook Кріс Кокс розповів про нові можливості знайомств і показав аудиторії всю красу дизайну.

Профілі схожі на інші мобільні додатки для знайомств, такі як Tinder і Bumble. Проте, платформа знайомств Facebook більш орієнтована на співтовариство, з інтеграцією подій і груп, на які підписані користувачі.

За словами Кокса, Facebook оголосить додаткову інформацію, в тому числі про дату випуску, в цьому році після етапу тестування.

 

Наші інтереси: 

Facebook вирішив надолужити: спочатку "забрав" у людей реальне спілкування, тепер робить сервіс знайомств. Насправді, познайомитися з людиною, яка тобі підходить для життя, є проблемою. А проблему потрібно вирішувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи