Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Творчий партнер Зеленського платить податки Росії і має російський паспорт – «Схеми»

Продюсер Наум Баруля разом з Володимиром Зеленським створив гумористичне шоу «Ліга Сміху» та спродюсував низку телевізійних ситкомів – «Країна У», «Танька і Володька». До 2014 року він був тісно пов'язаний з російським КВК: працював у Москві з Олександром Масляковим та організовував виступи команд у РФ та Криму.

Після Революції Гідності Наум Баруля повернувся у Київ та почав співпрацювати з «95-м кварталом». Перемігши на виборах, Зеленський привів у владу своє творче оточення. Зокрема, донька Барулі Ірина Борзова обралась у Верховну Раду від «Слуги народу». Її чоловіка – зятя Наума Барулі – Зеленський підвищив до голови Вінницької області.

Як з’ясували «Схеми», успішний український продюсер Наум Баруля має громадянство Російської Федерації, від якого не відмовився за всі 10 років війни. Він їздив в окупований Крим аж до 2019 року включно, заїжджаючи на український півострів саме за російським паспортом.

Наум Баруля перереєстрував у Криму своє майно та ресторанний бізнес за законодавством окупантів та придбав нову нерухомість. Попри повномасштабну війну, його ресторанний бізнес в Судаку продовжує працювати та сплачувати сотні тисяч рублів у бюджет країни-агресорки.

Як українському продюсеру з російським паспортом та активним бізнесом у Криму вдається продовжувати створювати масштабні телевізійні шоу в Україні? Знімати патріотичні серіали? Та навіть претендувати на десятки мільйонів бюджетних гривень на фінансування своєї творчості? Дивіться у відео.

Наші інтереси: 

Бачимо, яке оточення Зеленського, і як ці персонажі присмокталися до влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

І що далі, а нічого. Ситуацію може виправити тільки український хамас - куля в лоб.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

І що далі, а нічого. Ситуацію може виправити тільки український хамас - куля в лоб.

Зображення користувача Арджуна Пандав.
0
Ще не підтримано

Цілком погоджуюсь з коментарем Володимера Самотий, цей народ був переслідуємий і винищуваний Адольфом прийняв захесток під спідницею матінки України, був вигудований її грудьми, а зміцнівши та ставши на ноги ножа в груди запхавши в ці груди які спасли життя тисячам шоломів.
Така реальність сьогодення.

Радіймо!