Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп в Теннессі: виступ перед фермерами

Категорія:

У центрі уваги - пропозиції щодо стимулювання сільськогосподарського сектора. Скорочення податків і надання доступу до високошвидкісного Інтернету має залишатися пріоритетом для адміністрації.

Президент США Дональд Трамп прибув у понеділок до штату Теннессі, щоб розповісти про свої намагання допомогти жителям сільських районів, про переваги податкової реформи і про плани економічного розвитку.

Протягом останніх 25 років Трамп - перший президент США, який виступив на з'їзді Федерації американських фермерів.

В ході виступу президент, зокрема, заявив, що підтримає такий закон про фермерство, який передбачатиме страхування сільськогосподарських культур.

Раніше в понеділок Білий дім опублікував уривки підготовленої промови президента. Трамп сказав, що законопроект буде вигідний перш за все «робочим сім'ям, малому бізнесу і сімейним фермам».

Закон про податкову реформу, який Трамп підписав минулого місяця, передбачає щедрі податкові скорочення для корпорацій і найбагатших верств населення, а також більш скромні скорочення для громадян із середнім і низьким рівнем доходу.

Трамп особливо підкреслює подвоєння граничного показника податку на успадковане майно і можливість негайного списання витрат на нове обладнання для компаній. «Кожне прийняте нами рішення шанує горду спадщина американського фермерства», - йдеться в опублікованих фрагментах промови президента.

Центральне місце в виступі займає думка про те, що для вирівнювання умов проживання в сільській місцевості необхідно забезпечення можливостей зв'язку та що надання доступу до високошвидкісного Інтернету має залишатися пріоритетом для адміністрації.

Раніше про це розповів спеціальний помічник президента з питань сільського господарства, торгівлі і продовольчої допомоги Рей Старлінг. Автори доповіді, ідеї якого покладені в основу виступу президента, закликають прискорити процес видачі дозволів на розширення доступу до широкосмугового Інтернету в сільській місцевості і спростити процес розміщення веж стільникового зв'язку на федеральних землях.

У виступі Трампа підкреслюються переваги податкової реформи для фермерів і малого бізнесу, а також вживаються президентом зусилля щодо скасування прийнятої при адміністрації Обами інтерпретації Закону про чисту воду, яка значно розширила список водойм, що перебувають у федеральній юрисдикції.

Як зазначив кореспондент «Голосу Америки» Кен Бредемайер, ще до виступу Трампа повідомлялося, що в промові буде порушено хвилююче сільських жителів питання, пов'язане з роллю зовнішньої торгівлі для фермерів. 

Нагадаємо, що деякі  представники сільськогосподарської галузі стурбовані тим, що Трамп ініціював вихід США з транстихоокеанського торгового партнерства, яке просував екс-президент Обама. Трамп також вельми прохолодно відгукується про Північноамериканському угоду про вільну торгівлю з Канадою і Мексикою.

У доповіді робочої групи по сільському господарству, ідеї якого покладені в основу виступу президента, відзначається і значення боротьби з опіоїдною кризою, що особливо сильно вдарила по сільській місцевості.

 

Наші інтереси: 

Трамп робить ставку на середній клас, як основу економіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи