Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп прокоментував замовлений демократами скандальний компромат

Залученість Гілларі Клінтон та Демократичної партії США до створення скандального досьє - яке зібрало докупи різноманітні закиди щодо буцімто контактів команди Трампа з росіянами - є ганьбою і характеризує поточне становище політики у США.

Про це президент США Дональд Трамп заявив, коментуючи інформацію про те, що команда Клінтон замовила підготовку документа, який став основою для численних звинувачень на адресу Трампа.

"Це фейкове досьє створили з нічого. Наскільки я розумію за нього заплатили шалені гроші. Гілларі Клінтон завжди заперечувала причетність до створення цього документу. Демократи також це заперечували. Тепер через те, що розгляд досьє дійшов до суду - вони визнали свою причетність. Тепер їм соромно. Але я вважаю, що це ганьба і дуже сумна характеристика поточного становища політики у цій країні", - відзначив Трамп у коментарі, який транслював канал CNN.

За даними видання The Washington Post, робота дослідницької фірми Fusion GPS, упорядника досьє, фінансувалася майже до самих президентських виборів.

Адвокат, який представляв Гілларі Клінтон під час передвиборчої кампанії 2016 року і Національний комітет Демократичної партії (НКДП), допомагав фінансувати роботу зі складання спірного досьє про можливі зв'язки президента Дональда Трампа з Росією.

35-сторінкове досьє, в якому йдеться про численні непідтверджені контакти між представниками виборного штабу Трампа і російськими офіційними особами також включало інформацію про буцімто оргію за участі Дональда Трампа у Москві.

Доповідь, яка набула широкого поширення, була складена колишнім британським шпигуном. У час оприлюднення досьє Трамп назвав ці твердження «фейковими новинами».

Наші інтереси: 

Змова проти Трампа вже очевидна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи