Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 215
  • Переглядів: 222

Топ-5 найкращих виробників автомобільних шин: якість та надійність

В Україні автомобільну резину купити можна для літнього та зимового сезону від десятків виробників. Серед них виділяються ТОП-5 найпопулярніших брендів, які роками здобували свою репутацію.

Goodyear

Один із найстародавніших шинних брендів – американська компанія заснована в далекому 1898 році. З того часу розроблено безліч технологій, які потім використовувалися іншими компаніями.

Виробництва Goodyear шини купити можна під будь-який тип автомобіля – від малолітражок до габаритної спецтехніки. Вони демонструють відмінну стійкість на трасі та максимальне зчеплення з дорожнім покриттям у найсуворіших умовах експлуатації.

Завдяки технології WearControl, гальмівний шлях скорочується на мокрій дорозі, а Seal Tech автоматично усуває проколи діаметром до 5 міліметрів. Система TOPIndicator контролює зношування покришок 215 55 r17 та інших розмірів при їзді в холодну погоду.

Continental

Впевнене керування та тривалий термін експлуатації – головні переваги автомобільних шин німецького бренду Континенталь. Кожна модель ретельно тестується незалежними експертами, а гумова суміш виготовляється з дорогої сировини в лабораторних центрах на найсучаснішому обладнанні, що гарантує високу якість і надійність продукції.

Все більшим попитом починають користуватися шини Continental Run Flat. Система Self Supporting Runflat дозволяє доїхати до найближчого шинного центру у разі проколу без потреби змінювати пошкоджені шини диски.

Pirelli

Розробникам Pirelli вдалося досягти чималих успіхів. Купити резину італійської компанії рекомендується любителям швидкісної їзди по рівному асфальтованому покриттю. При виробництві використовуються добірні матеріали, суміш яких витримує підвищені навантаження, гарантує тиху їзду та максимальне зчеплення із сухою та мокрою дорогою.

Найвідоміші технології, розроблені співробітниками Pirelli:

  • Elect. Забезпечується граничний опір коченню, що впливає на економну витрату палива.
  • Cyber Tyre. Інновація, що збирає важливу інформацію про стан шин, передаючи її через датчики та електронні пристрої в онлайн-режимі. Це максимально підвищує безпеку водія та інших учасників дорожнього руху.

Bridgestone

Найвідоміший шинний виробник азіатського континенту. Компанія спеціалізується на випуску швидкісних моделей із розвиненою дренажною системою. При виготовленні гумової суміші додається багато каучуку та ріпакової олії, які допомагають безболісно витримувати різкі температурні перепади.

У порівнянні з продукцією інших топових виробників ціни на шини Bridgestone – найнижчі на ринку. Якщо додати сюди їхню витривалість, отримаємо дуже вигідний варіант для кожного водія.

Michelin

Ще один гігант шинної галузі – концерн Michelin. Шини радують стійкістю та зносостійкістю, багато моделей з каталогу прийнято вважати спортивними.

Розробники Michelin багато уваги приділяють системі дренажу. Кожна модель оснащена великою кількістю канавок, через які накопичена в дорозі волога і бруд швидко видаляється назовні. Протектор завжди свіжий, що підвищує ефективність їзди під час несприятливих погодних умов.

Висновок

Бренди Goodyear, Continental, Pirelli, Bridgestone та Michelin – відомі у всьому світі шинні компанії. Їхні покришки багато автовиробників оснащують свої нові моделі. Крім того, кожна компанія з цього списку є активним постачальником шин для команд та індивідуальних пілотів найпрестижніших гоночних серій.

Щоб підвищити безпеку на дорозі, до шин потрібно купити диски. Вони захищають покришки від різнотипних пошкоджень і прикрашають зовнішність будь-якого авто.

Наші інтереси: 

Автомобілі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи