Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Топ-10 міст, дружніх до Біткойна

Біткоіни в містах світу 1

Якщо ваша мета - подорожувати з біткойнами, то найголовніше - знайти місця, де ви зможете оплатити біткойнами все необхідне. Ваші шанси вище всього в США. Сім з одинадцяти обраних міст перебувають у цій країні. Інформація зібрана на основі даних сервісу coinmap.org. Сан-Франциско - світовий лідер з 200 торговими точками, які беруть біткойни.

Тим часом Китай, який за деякими даними займає близько 80% від усього обороту торгівлі біткойнами, має набагато менше торговців, які приймають криптовалюту, ніж інші країни.

Сан-Франциско і Сан-Хосе

Біткоіни в містах світу 2

Агломерація Сан-Франциско і Сан-Хосе - центр інновацій, в якому знаходиться Кремнієва долина. Він грає важливу роль у розвитку біткойну в якості будинку для багатьох підприємств, таких як Coinbase, і конференцій, у тому числі Coin Congress і Bitcoin Meetup.

У Сан-Франциско можна знайти величезну кількість різних компаній, які беруть біткойни. Вони включають бізнес-консультантів, комп'ютерні послуги, догляд за тваринами, постачальників Інтернет-послуг, психіатрів, масажні кабінети, магазини відеопрокату, кафе, ріелторів, послуги аварійних служб і багато ресторанів.

Нью Йорк

Біткоіни в містах світу 3

Нью-Йорк, будучи фінансовою столицею світу, був на передньому краї інновацій з самого початку розвитку біткойну. На гроші Уолл-стріта ведеться велика частина досліджень блокчейна як інструмент для поліпшення фінансових сервісів. Штат Нью-Йорк, також відзначився тим, що першим ввів регулювання криптовалюти, відоме як BitLicense. Однак, це викликало відхід з штату кількох відомих криптовалютних компаній.

Місто приймає численні конференції по криптовалютам, такі як Bitcoin La Guardia Community College.

Багато ресторанів і підприємства роздрібної торгівлі приймають біткойни, наприклад, галерея образотворчого мистецтва Джонатана Левіна. Інші компанії, які приймають біткойни, включають розробників програмного забезпечення, служби безпеки, юристів, фітнес-центри, магазини одягу, магазини сувенірів та бакалійні лавки.

Буенос-Айрес

Біткоіни в містах світу 4

Буенос-Айрес - видатне місто в Латинській Америці, яке є першопрохідцем прийняття біткойнів в Південній Америці. Однією з причин, чому біткойн виявився цікавий для споживачів Аргентини - це те, що уряд створив суворий контроль за фінансами. Ці елементи управління створили економічний застій і двозначну інфляцію. Уряд обмежив доступ до іноземної валюти і створив завищений валютний курс.

Власник бюджетного хостела в Буенос-Айресі сказав, що влітку минулого року біткойн виявився корисним в умовах завищеного обмінного курсу валюти. Вони беруть платежі по кредитних картах від іноземних туристів в обмін на біткойни. Потім, вони можуть продати біткойни на неофіційному ринку Аргентини на 50% дорожче, ніж отримали б за офіційним курсом.

Лос Анджелес

Біткоіни в містах світу 5

Лос-Анджелес очолює список на півдні США і має в своєму активі 53 підприємства, які приймають біткойни. Другий за величиною місто США, Лос-Анджелес також є одним з найбільш швидкозростаючих міст в області технологічних стартапів. У цьому місті проходять численні конференції на тему криптовалюта.

Організація під назвою LA Bitcoin очолює список підприємств, які беруть біткойни в районі Великого Лос-Анджелеса. Ці підприємства включають перукарні, манікюрні салони, бакалійні лавки, модельне агентство, водопровідників, механічний цех, організатора весіль, магазини з марихуаною, поставки сонячної енергії, послуги транскрипції, адвокатів і ресторани.

Лондон

Біткоіни в містах світу 6

Лондон, як і Нью-Йорк, є фінансовою столицею, де кілька фінансових установ вивчають блокчейн. Кілька бірж, торгові фірми і банки останнім часом створили групи з вивчення блокчейна, які могли б істотно полегшити шлях переходу поточного ринку цінних паперів на технологію блокчейна. В даний час група працює під робочою назвою "Post Trade Distributed Ledger Working Group" з упором на застосування блокчейна у підтримці пост-торговельних процесів.

Досить багато лондонських підприємств беруть біткойни: торговці цінними паперами, озеленювачі, садові центри, бухгалтери, агентство з працевлаштування, туристичні агентства, фотографи, послуги веб-хостингу і ресторани.

Канзас-Сіті, штат Міссурі

Біткоіни в містах світу 7

Канзас-Сіті, розташований в центрі США і віддалений від великих населених районів, здасться багатьом малоймовірним кандидатом на технологічні інновації. Економіка історично обумовлена ​​розвитком сільського господарства та важкої промисловості. Велика кількість корпоративних штаб-квартир і державних установ може бути причиною більш технічно підкованого населення.

Кріптовалютні компанії досить поширені в Канзас-Сіті. Ці приймаючі біткойни фірми не сконцентровані в одному районі міста. Більшість підприємств, які приймають біткоін- це ресторани. Інші напрямки включають автосалони, прибирання територій, фотографа, ювелірів, охоронні компанії, фітнес-центри, веб-дизайнерів і обмін золота.

Тампа і Петербург в штаті Флорида

Біткоіни в містах світу 8

Біткоін недавно був у центрі уваги на західному узбережжі Флориди, коли компанія BitPay стала спонсором Санкт-Петербурзького клубу американського футболу Bowl Game, в даний час названого Bitcoin St.Petersburg Bowl. BitPay фінансувала гру, одночасно розширюючи брендинг криптовалюти та обізнаність серед населення штату. Ця подія ознаменувала перший досвід BitPay у спонсоруванні спортивних заходів.

Компанії, що приймають біткоіни в американському Санкт-Петербурзі, включають школу дайвінгу, адвокатів, веб-дизайнерів, семінари по електроніці, службу ескорту, ювелірний магазин, двох фотографів, сигарний магазин.

Майамі, штат Флорида, і Остін в Техасі

Біткоіни в містах світу 9

Майамі, в штаті Флорида, приймав численні біткоіни-конференції. Вони включають північноамериканську Bitcoin конференцію і Майамі Хакатон. Такі події збільшують обізнаність громадськості в криптовалюті. Майамі також є однією з найбільш швидко зростаючих областей в США.

Різноманітність бізнесу, що приймає біткоіни, вражає: це компанії з надання різних послуг, клініка йоги, поліклініки, гідропонне харчування, садівництво, дві клініки косметичної хірургії, фізіотерапевт, дві юридичні фірми, бухгалтер, дилер з продажу яхт, сигарний магазин і магазин побутової техніки.

Біткоіни в містах світу 10

Тим часом, Остін, столиця штату Техас і Університет штату Техас в Остіні, заробили репутацію технологічного лідера у сфері криптовалют.

У 2015 році Bitcoin був у центрі уваги на 22 SXSW Interactive Festival в Остіні, своєрідною вітриною досягнень і мейнстріму для нових технологій. На заході п'ять днів проходили презентації та виступи лідерів в області ФІНТЕХ.

Компанії, які беруть біткоіни: дилер по сільськогосподарській техніці, фітнес-центр, медіа-компанії і численні ресторани.

Мельбурн

Біткоіни в містах світу 11

Австралія була однією з найпрогресивніших країн у просторі біткоіни. Австралійська фондова біржа (ASX) була в авангарді з вивчення блокчейна і використовує розподілений реєстр для оновлення своєї системи, а також клірингу та врегулювання угод.

У деяких доповідях вказується, що Австралія має найвище в світі комерційне використання біткоіна. Таке масове прийняття криптовалюти може бути однією з причин, по якій кілька австралійських банків почали закривати рахунки своїх клієнтів, що працюють з біткоінами.

Компанії, що приймають біткоіни, включають: фітнес-центри, акваріум, практику фізичної терапії, художню галерею, меблевий магазин, комп'ютерний магазин, фотографів, магазин монет і ресторани.

Амстердам

Біткоіни в містах світу 1

Нідерланди - це один з найжвавіших біткоін-центрів світу. До послуг гостей Посольство Біткоіна, навчальний центр, де люди можуть задавати питання про криптовалюти, використовувати комп'ютери, щоб купити біткоіни, де проходять щотижневі семінари про майнінгові промисловості і про роботу з цифровими валютами.

В Амстердамі пройшов щорічний фестиваль фільмів про Bitcoin і цифрових валютах. Bit4coin, Амстердамська біржа криптовалюта, яка стала спонсором Bitcoin Фотоконкурсу в 2015 році, який привернув 600 учасників.

Наші інтереси: 

Стежимо за цією перспективною технологією. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи